Beantwoord

Go Unlimited overstap en verlenging

  • 3 februari 2017
  • 6 reacties
  • 285 Bekeken

Hallo allemaal!

Momenteel heb ik een Stel Samen en Stel bij abbo. Mijn abbo loopt in Oktober dit jaar af.

Mocht ik over willen stappen naar Go Unlimited dan begrijp ik dat ik tot Oktober mijn toestel afbetaling moet blijven voldoen, in mijn geval 19 euro pm. Bij die 35 euro aanbieding komt dus die 19 euro elke maand.

Maar hoe zit het straks na Oktober? Mijn Go Unlimited abbo zou het huidige abbonement nu vervangen en zal dus, correct me when I am wrong, ook aflopen in Oktober. Rond die tijd moet je dus weer een keuze maken in telefoon en abbo en dan is de Go Unlimited aanbieding er vast niet meer en betaal ik straks met een beetje pech veel meer.

Hoe zit het nou precies?

Bedankt!
icon

Beste antwoord door Anonymous 3 februari 2017, 17:49

Hallo,Welkom op de forum van T-Mobile. Indien je de mogelijkheid hebt om over te stappen naar een GO abbonoment, wijzigt je huidige contract niet. Dus je contract eind datum zal blijven staan zoals ie nu is.Zie ook: https://www.t-mobile.nl/go-unlimitedls je jouw huidige abonnement wilt laten omzetten naar T-Mobile GO, dan kun je op deze speciale pagina, https://www.t-mobile.nl/my/migratie, op My T-Mobile kijken naar de mogelijkheden en voorwaarden.Als je nog aanvullende vragen hebt, stel die gerust in het algemene topic, https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-introduceert-t-mobile-go-unlimited-nederland-eu-275069/. We helpen je daar graag verder!Fijne avond en beslissing 🙂
Bekijk origineel

6 reacties

Hallo,

Welkom op de forum van T-Mobile. Indien je de mogelijkheid hebt om over te stappen naar een GO abbonoment, wijzigt je huidige contract niet. Dus je contract eind datum zal blijven staan zoals ie nu is.

Zie ook: https://www.t-mobile.nl/go-unlimited

ls je jouw huidige abonnement wilt laten omzetten naar T-Mobile GO, dan kun je op deze speciale pagina, https://www.t-mobile.nl/my/migratie, op My T-Mobile kijken naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Als je nog aanvullende vragen hebt, stel die gerust in het algemene topic, https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-introduceert-t-mobile-go-unlimited-nederland-eu-275069/. We helpen je daar graag verder!

Fijne avond en beslissing 🙂
Badge +13
Beste, De toestel bundel verdwijnt dan en ook de korting die je kreeg op het Go abonnement.
De normale prijs van Go unlimited is 50 euro per maand wel kan je natuurlijk verlengen voor nieuwe kortingen op dat moment.
Bedankt voor de reacties.

Als ik het goed begrijp ga ik dus, mocht ik nu naar unlimited overstappen, het volgende betalen:

ipv 37 euro nu (mijn huidige abbo, incl toestel afbetaling) zou dat 35 euro per maand worden. Daar komt echter nog (tijdelijk) 19 euro pm bij voor toestel afbetaling = 56 euro. Uiteraard krijg je daar iets moois voor terug (de voordelen van het unlimited abbo dus).

Wat mijn grote nadeel dus is is dat over 8 maanden mijn abbo zal aflopen. Mocht ik dus nu mijn abbo omzetten naar unlimited dan is die mooie aanbieding over 8 maanden ook over en ga ik naar 50 euro pm terug.

Ik snap het hele gebeuren met 'huidige klanten hebben krijgen ook het voordeel van deze aanbieding' niet. Mensen die nog een contract van een jaar of 2 hebben kunnen er dus profijt van hebben, maar mocht je al redelijk tegen het einde van je contract aanzitten dan is er weinig voordeel te behalen (tenzij je natuurlijk superdepuperuser bent en je helemaal scheel download etc).

Ik ga dan toch maar voor een goedkoop sim only verleningkje met wat data. Roaming wordt ook afgeschaft dus dat probleem is dan ook voorbij.. Het was weer te mooi om waar te zijn 🙂
Hoi,
Het is zoals je het schrijft, je hebt het helemaal begrepen.
Over 8 maanden kan er weer een mooi aanbod zijn, maar je kan nu ook gewoon wachten, zeker als je unlimited niet nodig hebt.

Het verhaal roaming is nog helemaal niets zeker over. Uiteraard hopen we allemaal dat dit straks ook geldig is voor de huidige abonnementen, maar dat weten we nog niet. Geniet nog even van je abonnement 🙂
Reputatie 5
Badge +14
roaming kosten zijn er niet meer met ingang van 15 juni , de providers mogen daar niets meer voor rekenen .
@jan kelder

Vind het altijd leuk als mensen dit schrijven, maar hoe zeker ben je er van? Weet wel dat er veel over gesproken is en dat men zegt in Brussel dat het allemaal open moet en dat iedereen van zijn bundel uit moet kunnen bellen en internetten binnen de EU, maar mij zegt het nog niets.

Er is al zo vaak iets aangepast, kunnen we niet eerst wachten tot 15 juni (of 15 juli) tot het echt zeker is? Als je een abonnement wil afsluiten en je bent nu mooi uit met Go Unlimitied, dan zou ik het doen. Twijfel je er nog aan wat de wet doet en hoeft het aanpassen van je abonnement nog niet, dan wacht je gewoon nog even.

Bedoel het niet vervelend jan kelder, maar dat weet je ook wel... kennen elkaar van het dagje T-Mobile 😳 🆒

Reageer