Vraag

Hoe kan ik langzaam mobiel internet uitzetten zonder bundel te kopen

  • 29 oktober 2017
  • 5 reacties
  • 778 Bekeken

Ik kreeg een melding dat mijn bundel op was dus ik denk toch maar terug naar 5gb internet (tmobile go abbo gratis wisselen), ik klik eerst op verdergaan met langzaam gratis internet in plaats van extra bundel kopen. Ik verhoog mijn abonnement naar 5gb en er staat nu dat ik 5gb internet over heb in plaats van 4gb omdat ik er deze maand al 1gb door heb. De vorige keer dat ik dit deed ging het goed, nu dus niet. Heb uberhaubt geen mobiel internet meer, dat gratis langzame internet is ook te langzaam om wat dan ook maar te doen trouwens. Dus ik tap het internet af van mijn zusje haar hotspot dus haar bundel vliegt er zo ook doorheen.

Volgensmij is het probleem dat ik vast blijf zitten op dat langzame internet tot dat ik een mb aanvuller koop, maar de vorige keer hoefde dit niet, wil nu ook niet dubbel gaan betalen :(

Hoe kan ik mijn 5gb abbo werkend krijgen? mvg

5 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Mark.

Ik zie dat mijn collega jou gister meer duidelijkheid heeft gegeven. Werkt alles weer naar behoren? 🙂
Het werkt weer, had met mijn toestel en de update naar Android 8 te maken.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Mark,

Dankjewel voor de terugkoppeling. Top dat het werkt!

Hoe kan Ik dat uitzetten? Ik heb per ongeluk dat ook aangezet en nu zie ik 6000 mb buitenland staan. 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @dzanden 

Wij kunnen dit niet voor je uitzetten, maar geen zorgen. Je kan gewoon gebruik maken van je eigen databundel en als die op is dan pas ga je over op laag internet en die kan je tot maximaal 6GB gebruiken. Mocht je dat liever niet willen dan kun je natuurlijk direct een GB-aanvuller activeren en weer gebruik maken van snelle internet. Zie de lage internet bundel als een soort buffer die ja kan gebruiken als je nog een aanvuller hebt geactiveerd. Ik zie trouwens dat je nieuwe bundel op 6 augustus in gaat en dat kom de internet op lage snelheid bundel te vervallen. Je kan namelijk iedere maand nieuwe aanpassingen doen. 

Ik hoop dat je nu meer duidelijkheid hebt en wens je veel plezier in het buitenland. 

Reageer