Beantwoord

Internet buitenland met T-Mobile GO

  • 17 januari 2017
  • 2 reacties
  • 191 Bekeken

Reputatie 2
Als je go van €24 per maand neemt, en je 60 dagen in het buitenland zijn op, wat gebeurt er dan? Moet je dan extra betalen, heb je geen internet of traag internet? Dit aangezien ik elke nacht in belgie ben. Voor de rest is hij geloof ik het zelfde als stel samen en bij met onbeperkt bellen?
icon

Beste antwoord door Thalina 17 januari 2017, 11:18

Hoi Truckertje,Tof dat je aan het kijken bent naar het T-Mobile GO abonnement! Ik zie dat Jan al verder heeft geholpen. De 60 dagen gelden alleen voor T-Mobile Go Unlimited. Als bij dit abonnement de 60 dagen om zijn, ontvang je maandelijks 10 GB. Als deze ook op is, wordt de snelheid in de EU en VS niet teruggezet, maar kun je een aanvuller aanschaffen. In Nederland, als je geen aanvuller neemt, wordt de snelheid bij T-Mobile GO Basic en Next verlaagd naar 64 kbps en naar 384 kbps voor T-Mobile GO Up en Unlimited. Dus als jouw MB's op zijn, dan word je in Nederland teruggezet naar deze snelheid, afhankelijk van welk abonnement je hebt.We hebben al een algemeen topic over ons nieuwe T-Mobile Go abonnement. Om het forum overzichtelijk te houden sluit ik daarom dit topic. Je kunt jouw aanvullende vragen uiteraard stellen in het algemene topic. We helpen je daar graag verder!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

2 reacties

Reputatie 5
Badge +14
als je elke nacht in belgie bent dan zou ik GO Unlimited nemen , als de 60 dagen om zijn heb je altijd nog 10GB per maand !
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Truckertje,

Tof dat je aan het kijken bent naar het T-Mobile GO abonnement! Ik zie dat Jan al verder heeft geholpen. De 60 dagen gelden alleen voor T-Mobile Go Unlimited. Als bij dit abonnement de 60 dagen om zijn, ontvang je maandelijks 10 GB. Als deze ook op is, wordt de snelheid in de EU en VS niet teruggezet, maar kun je een aanvuller aanschaffen. In Nederland, als je geen aanvuller neemt, wordt de snelheid bij T-Mobile GO Basic en Next verlaagd naar 64 kbps en naar 384 kbps voor T-Mobile GO Up en Unlimited. Dus als jouw MB's op zijn, dan word je in Nederland teruggezet naar deze snelheid, afhankelijk van welk abonnement je hebt.

We hebben al een algemeen topic over ons nieuwe T-Mobile Go abonnement. Om het forum overzichtelijk te houden sluit ik daarom dit topic. Je kunt jouw aanvullende vragen uiteraard stellen in het algemene topic. We helpen je daar graag verder!