Beantwoord

Onbeperkt internet is geen onbeperkt internet


  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie
Ik heb een contract van onbeperkt internet waarmee ik televisie kijk op mijn tablet nu blijkt dat als je 5GB per dag op hebt moet je dit gaan aanvullen met 1 GB per dag. Dit is heel omslachtig. Bij het ondertekenen van het contract heeft dit nergens gestaan ook staat het niet in de Algemene voorwaarden. Als ik dit wist dan had ik dit contract niet ondertekend. Ik ben heel snel over de 5 GB heen. Ja ik heb gebeld, en ik weet dat ik kan aanvullen maar ik moet blijven aanvullen. 1 GB is ook snel op. Ik vind dat T-Mobile dit duidelijk had moeten aangeven bij de informatie over de onbeperkt internet. Ik heb hierover nergens kunnen lezen. Graag wil ik een echte abonnement met onbeperkt internet ook al moet ik hiervoor meer betalen.
icon

Beste antwoord door jebo85 29 mei 2018, 15:01

Beste uspeh,

Dit is gedaan om misbruik te voorkomen. Fair use policy ook wel genoemd. Je kan voor jezelf nagaan of je die dag meer of minder dan 5GB verbruikt, je kan namelijk binnen de 5 GB al je gratis aanvuller activeren. bijv 2x, hierdoor heb je 7GB wat je kan verbruiken....of uiteraard meer aanvragen 😉

Succes!

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 1
Beste uspeh,

Dit is gedaan om misbruik te voorkomen. Fair use policy ook wel genoemd. Je kan voor jezelf nagaan of je die dag meer of minder dan 5GB verbruikt, je kan namelijk binnen de 5 GB al je gratis aanvuller activeren. bijv 2x, hierdoor heb je 7GB wat je kan verbruiken....of uiteraard meer aanvragen 😉

Succes!
Reputatie 4
Badge
Dan heb je waarschijnlijk weinig moeite voor gedaan en je niet echt verdiept. Dat was al direct na het uitkomen van het abonnement van toepassing.
Jebo85, bedankt voor de uitleg. Hakuin, laat mij dan weten waar het staat. Ik heb inderdaad weinig moeite gedaan want ik heb een abonnement genomen met Onbeperkt internet, dus het spreekt voor zich, waarbij nergens, zelfs niet met kleine lettertjes staat dat je na 5 GB per dag moet verlengen.
Ik kan wel begrijpen waarvoor deze regel is, maar de informatie hierover ontbreekt. En dat vind ik laks. En als je de 5 GB niet opmaakt op een dag mag je dat dan meenemen naar de volgende dag? Ik vind niet dat bij onbeperkt internet je gebruik moet worden geregistreerd.

Sommige mensen hebben hier geen last van, maar ik word wel belemmerd in mijn handeling doordat ik steeds moet gaan aanvullen. Vorige jaar had ik precies dezelfde abonnement en ik had hier helemaal geen last van. Sinds een paar dagen heb ik het abonnement verlengd en meteen een melding gekregen dat mijn data op is, terwijl ik geen andere handelingen heb verricht dan voorheen.
Reputatie 4
Badge
https://www.t-mobile.nl/go-unlimited
Onderaan in het paarse vlakje Unlimited is echt unlimeted. Wel grappig dat ze het daar pas onder zetten.
Vorig jaar moest je ook mb s aanvullen als de 5gb opwaren.
Je kan 1 keer van te voren de mb aanvuller gebruiken. Dan heb je in ieder geval 6gb om te beginnen.
En als de bundel op is, wordt de snelheid verlaagd naar 386 kbps en dat is echt opbeperkt.
Reputatie 6
Badge +13
Als je het gebruikt als vervanger voor WiFi dan heb je ook een beetje de verkeerde keuze gemaakt.
Dan had je 4g voor thuis moeten nemen en niet een mobiel abonnement want niet bedoelt is als vervanger voor WiFi.
uspeh schreef:

Ik heb een contract van onbeperkt internet waarmee ik televisie kijk op mijn tablet nu blijkt dat als je 5GB per dag op hebt moet je dit gaan aanvullen met 1 GB per dag. Dit is heel omslachtig. Bij het ondertekenen van het contract heeft dit nergens gestaan ook staat het niet in de Algemene voorwaarden. Als ik dit wist dan had ik dit contract niet ondertekend. Ik ben heel snel over de 5 GB heen. Ja ik heb gebeld, en ik weet dat ik kan aanvullen maar ik moet blijven aanvullen. 1 GB is ook snel op. Ik vind dat T-Mobile dit duidelijk had moeten aangeven bij de informatie over de onbeperkt internet. Ik heb hierover nergens kunnen lezen. Graag wil ik een echte abonnement met onbeperkt internet ook al moet ik hiervoor meer betalen.That was the information i was looking for! And that is why i dont make contract of 1 or 2 years! I prefer to gatherer my website and server work and proceed with uploads/downloads (always more than 5 Gb!) in one day using the unlimited bundle 24h. No stop at 5Gb +1 +1 +1 ....
T-mobile should extend the service or people will abuse other way. (talking about myself) . I have to do it. 5Gb per day never enough.
And for me 4G internet is the only option, no phone line or enough speed to my location. Living in a remote place. I hope T-Mobile change something about the daily limit or i will never make a contract.

Reageer