Beantwoord

Unlimited Go

  • 18 januari 2017
  • 6 reacties
  • 204 Bekeken

Hoe zit het met overwinteraars, die hebben echt wel een stabiele link met Nederland, met een vast woonadres in Nederland. Maar zouden met het Unlimited abb de smartphone niet meer kunnen gebruiken of worden anders op hoge kosten gejaagd. Beetje vreemd.
icon

Beste antwoord door rlsikosek12 18 januari 2017, 15:59

Hi,Je kunt je Unlimited Go abonnement gebruiken in het buitenland, maar het is niet de bedoeling dat mensen een Nederlands T-Mobile abonnement afsluiten, om vervolgens deze alleen maar in het buitenland te gebruiken. Daar zijn deze abonnementen simpelweg niet voor bedoeld. Als je toch meer dan 50% van het jaar in het buitenland verblijft, dan loont het zich toch veel meer om in het buitenland ook een passend abonnement te nemen?
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

6 reacties

Reputatie 3
Hi,

Je kunt je Unlimited Go abonnement gebruiken in het buitenland, maar het is niet de bedoeling dat mensen een Nederlands T-Mobile abonnement afsluiten, om vervolgens deze alleen maar in het buitenland te gebruiken. Daar zijn deze abonnementen simpelweg niet voor bedoeld. Als je toch meer dan 50% van het jaar in het buitenland verblijft, dan loont het zich toch veel meer om in het buitenland ook een passend abonnement te nemen?
Dank, dat is net het punt, een overwinteraar zit vaak een maand of 4 in het buitenland, dus minder dan 50%, je overschrijdt dan wel de 60 dagen en dan wordt het toch duur.
Reputatie 3
Haha, dat valt mee! Zodra je de 60 dagen bent gepasseerd, krijg je maandelijks 10GB om in het buitenland te verstoken! Je betaalt dan dus nog geen roamingkosten!
Dan komt echter deze voorwaarde om de hoek kijken

6.
In aanvulling op de Algemene Voorwaarden
wordt in ieder geval, doch niet uitsluitend,
verstaan onder “Oneigenlijk gebruik” danwel “misbruik”

Gebruik dat voortkomt uit de omstandigheid dat de Klant geen woon- of verblijfplaats
in Nederland heeft en/of geen stabiele link heeft met Nederland (dit kan zich bijvoorbeeld
uiten in het feit dat over een periode van minimaal 4 maanden de aanwezigheid en/of het gebruik van ( data) diensten in het buitenland groter is dan in Nederland, de SIMkaart langere periodes inactief is en/of enkel wordt gebruikt om te roamen of enkel wordt gebruikt voor telefoongesprekken in of vanuit de EU of USA
Reputatie 3
Deze voorwaarde laat alleen maar zien dat je niet meer data in het buitenland mag verbruiken, dan dat je in Nederland doet. Dat lijkt me ook vrij logisch.
Reputatie 6
Badge +15
Hi allemaal,

Goed dat jullie hierover in gesprek gaan met elkaar. In het algemene topic over Go plaatsen wij ook updates hierover. Om dubbele topics te voorkomen en het forum overzichtelijk te houden heb ik dit topic dan ook gesloten. Reacties kunnen geplaatst worden in dit forumtopic. 🙂