Beantwoord

Verder onderzoek naar MB-verdeler icm T-Mobile GO

  • 20 februari 2017
  • 3 reacties
  • 298 Bekeken

Wat is de status van de mb verdeler voor go abonnementen ??
icon

Beste antwoord door Anonymous 20 februari 2017, 13:47

Beste Onnosr,

Welkom op de forum van T-Mobile.

MB-verdelers is niet meer mogelijk als je naar Go Unlimited abonnement overstapt.Met de MB-verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken. Het T-Mobile netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen ze niet. Daarom hebben ze besloten de MB-verdeler (vooralsnog) niet aan te bieden in combinatie met de Go-abonnementen.Deze informatie is te vinden op de website van T-Mobile en kan het niet mooier maken dan het is. Jammer genoeg is dit dus niet mogelijk! Er is een lopende topic met veel vragen over Go-abonnementen, daar kan je ook je antwoord op terug vinden, gezien daar al veel besproken is over MB-verdelers: https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-introduceert-t-mobile-go-unlimited-nederland-eu-275069. Ook is er een speciaal topic over de MB-verdeler icm T-Mobile GO: https://forum.t-mobile.nl/t-mobile-go-495/onderzoek-naar-mb-verdeler-voor-t-mobile-go-abonnementen-275838/.Daarnaast is er nog een Q&A: https://forum.t-mobile.nl/t-mobile-go-495/faq-t-mobile-go-unlimited-275147Eventueel kan je wel je hotspot aanzetten (tenminste, zo werkt dat bij een iPhone, weet niet wat je zelf hebt, maar dit zou een oplossing zijn. uiteraard moet dan wel je toestel altijd in de buurt zijn) Hopende dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.Daarnaast zou ik je willen vragen om alle vragen wat betrekking heeft tot het T-Mobile Go Abonnement te plaatsen in deze topic. Dan blijft namelijk alles bij elkaar en weet iedereen waar die deze informatie kan terug vinden. Bedankt!
Bekijk origineel

3 reacties

Beste Onnosr,
Welkom op de forum van T-Mobile.
MB-verdelers is niet meer mogelijk als je naar Go Unlimited abonnement overstapt.

Met de MB-verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken. Het T-Mobile netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen ze niet. Daarom hebben ze besloten de MB-verdeler (vooralsnog) niet aan te bieden in combinatie met de Go-abonnementen.

Deze informatie is te vinden op de website van T-Mobile en kan het niet mooier maken dan het is. Jammer genoeg is dit dus niet mogelijk! Er is een lopende topic met veel vragen over Go-abonnementen, daar kan je ook je antwoord op terug vinden, gezien daar al veel besproken is over MB-verdelers: https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-introduceert-t-mobile-go-unlimited-nederland-eu-275069. Ook is er een speciaal topic over de MB-verdeler icm T-Mobile GO: https://forum.t-mobile.nl/t-mobile-go-495/onderzoek-naar-mb-verdeler-voor-t-mobile-go-abonnementen-275838/.

Daarnaast is er nog een Q&A: https://forum.t-mobile.nl/t-mobile-go-495/faq-t-mobile-go-unlimited-275147

Eventueel kan je wel je hotspot aanzetten (tenminste, zo werkt dat bij een iPhone, weet niet wat je zelf hebt, maar dit zou een oplossing zijn. uiteraard moet dan wel je toestel altijd in de buurt zijn) Hopende dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.

Daarnaast zou ik je willen vragen om alle vragen wat betrekking heeft tot het T-Mobile Go Abonnement te plaatsen in deze topic. Dan blijft namelijk alles bij elkaar en weet iedereen waar die deze informatie kan terug vinden. Bedankt!
Reputatie 1
Jammer dat het niet mogelijk is maar dan begrijp ik niet waarom via 4g tethering kan? Dat is bijna hetzelfde toch?
Hierover is al zoveel geschreven op een andere topic. Ik schreef ook dat het mogelijk is om je mobiel te gebruiken als hotspot (iPhone naam) & Tethering (Android naam) kan gebruiken.

Daarnaast zou ik je willen vragen of toch even die andere topic te lezen, daar is al zoveel over gesproken. Bedankt!

Reageer