Beantwoord

Verschil in restant bundel

  • 25 augustus 2018
  • 1 reactie
  • 1459 Bekeken

hoe kan het dat ik vlgs mijn sms nog 996 MB heb, maar vlgs de app 893 MB? klein beetje verschil à la, maar ruim 100 MB?!
icon

Beste antwoord door leroy98ecker 26 augustus 2018, 15:04

Goedemiddag @elangedijkSoms wil het voorkomen dat de app voorloopt of dat de sms de laatste gegevens niet kan ophalen. Als je de app opent, zie je een tijd staan tot wanneer deze is bijgewerkt. De app klopt naar mijn ervaring nagenoeg altijd.Je kunt je verbruik ook vaak checken op je telefoon. Op Android heet dat dataverbruik o.i.d. Op de iPhone moet je naar instellingen > mobiel netwerk gaan. T-Mobile heeft zelf geen inzicht waar je MB's aan verbruikt worden. Dit kunnen echter apps zijn die op de achtergrond aan staan of apps die zichzelf updaten.Groetjes,

Leroy
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge +13
Goedemiddag @elangedijk

Soms wil het voorkomen dat de app voorloopt of dat de sms de laatste gegevens niet kan ophalen. Als je de app opent, zie je een tijd staan tot wanneer deze is bijgewerkt. De app klopt naar mijn ervaring nagenoeg altijd.

Je kunt je verbruik ook vaak checken op je telefoon. Op Android heet dat dataverbruik o.i.d. Op de iPhone moet je naar instellingen > mobiel netwerk gaan. T-Mobile heeft zelf geen inzicht waar je MB's aan verbruikt worden. Dit kunnen echter apps zijn die op de achtergrond aan staan of apps die zichzelf updaten.

Groetjes,
Leroy

Reageer