Vraag

Beltegoed verdwenen maar geen bundel

  • 5 december 2019
  • 3 reacties
  • 307 Bekeken

Goedemorgen,

Ik heb gisteren rond 13u mijn prepaid tegoed opgewaardeerd zodat vanaf vandaag de geselecteerde bundel automatisch verlengd kon worden. Helaas is het tegoed van €10 verdwenen, maar is de bundel niet geactiveerd. Ik zou dit graag opgelost zien. 


3 reacties

Reputatie 6
Badge +4

Hi @RedRebel 

Ik wil ik graag voor je oplossen! Kun je een screenshot sturen van de opwaardering? Vergeet niet je persoonlijke gegevens af te schermen gezien dit een openbare Community is! :grinning: Zodra ik de screenshots gezien heb ga ik gelijk voor je aan de slag!  

Hey Evy,

Dank voor je snelle reactie. Ik ben een stuk trager, sorry dit komt vooral doordat ik echt niet handig ben met mijn telefoon, foto's enz en het me alleen lukt om op je bericht te reageren via mijn pc. Ik hoop dat dit genoeg info voor jou is. 

 

Reputatie 6
Badge +4

Hi @RedRebel 

Dit is alles wat ik nodig heb! Dankjewel voor het delen van de screenshots, ik kan me goed voorstellen dat dit lastig kan zijn als je dit niet zo vaak doet! Ik heb een case voor jou aangemaakt en onze technische specialisten gaan dit tot de bodem voor jou uitzoeken. Het signaal is gedeeld met onze specialisten, voor nu heb ik alvast 10 euro beltegoed toegevoegd aan jouw tegoed, zo kun je voorlopig even vooruit!

Laat je het even weten als het is opgelost? :grinning:

Reageer