Kans maken op een gratis Nokia C3 PrePaid pakket? Help onze PrePaid Marketing Manager


Reputatie 5
[modbreekt]
Op het T-Mobile Forum en op het T-Mobile Plein op Facebook krijgen we soms de vraag of het mogelijk is je PrePaid af en toe uit te breiden met extra diensten of producten voor bijv. mobiel internet, sms of minuten. Op dit moment kan dat nog niet, maar onze PrePaid Marketing Manager is er wel meteen mee aan de slag gegaan. Hij heeft alleen geen idee hoe hij deze extra PrePaid opties als verzamelnaam zou moeten noemen. De naam moet kort en krachtig zijn, en natuurlijk een beetje flitsend. Daarnaast is het ook wel handig als de naam uitlegt waar het over gaat. Kortom, hij heeft hulp nodig! Wat vinden jullie? Vul de poll in en maak kans op het Nokia C3 PrePaid-pakket: http://bit.ly/dMJcy5

Onder alle deelnemers wordt een Nokia C3 PrePaid-pakket (twv € 99,95) verloot.

[/modbreekt]

This topic has been closed for comments

2 reacties

Reputatie 6
ik denk eenvoudig combi pre mobile
Reputatie 6
[modbreekt]
Door ruim 300 mensen is de poll ingevuld. Echt fantastisch dat zoveel van jullie de moeite hebben genomen om de poll in te vullen. Onze Prepaid Marketeer is er dolgelukkig mee! Maar nog belangrijker; wat is er nu uit de poll gekomen? Even kort de uitslagen op een rijtje:

1. Prepaid Bundels heeft met 5% meer stemmen gewonnen van de naam Prepaid Boosters voor deze extra opties. 40% van jullie heeft een eigen inzending gedaan.
2. Jullie hebben het meeste behoefte aan een Prepaid Internet Bundel en daarna een Prepaid Internet Bundel buitenland.
3. De meerderheid heeft behoefte aan Prepaid Bundels die een maand geldig zijn.
4. De Prepaid Bundels moeten niet iedere keer automatisch verlengd worden.

Meer informatie vind je op het T-Mobile Plein op Facebook.
[/modbreekt]