Vragen/problemen Blackberry (deel 1)Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

605 reacties

Reputatie 5
@Chimecho

De BlackBerry Bold 9780 is gratis te verkrijgen vanaf een tweejarig Relax 190 abonnement. De BlackBerry Torch 9800 is gratis te verkrijgen vanaf een tweejarig Relax 450 abonnement.

Op het moment dat je optimaal gebruik wil maken van alle services van een BlackBerry toestel dien je Instant E-mail te gebruiken. Instant E-mail kost €11.90 per maand.
Reputatie 2
Ik heb sinds donderdag de BlackBerry bold 9780, maar kan mijn ID niet instellen, hij zegt steeds dat het ww niet juist is en dat ik 2 uur moet wachten om het opnieuw te doen.
Heb er alles aan gedaan maar krijg het niet geregeld.
Help!!!! weet iemand wat ik nog kan doen????
Reputatie 6
@miekskexx
Ik heb contact voor je opgenomen met onze technisch specialist. Helaas is er op dit moment een storing met de BlackBerry server, waardoor je dit probleem zou kunnen ervaren.

De BlackBerry App World en de BlackBerry ID is een dienst van de BlackBerry server. Omdat alle alternatieve oplossingen niet hebben gewerkt, is de conclusie dat BlackBerry op dit moment verbindingsproblemen ervaart. Zodra deze storing is verholpen, merk je dat direct doordat je deze diensten weer kunt gebruiken. Mijn excuses voor het ongemak.
Reputatie 6
@miekskexx
Ik heb zojuist een melding ontvangen dat het probleem verholpen zou moeten zijn. Wil je een batterypull uitvoeren? Bij een batterypull haal je de batterij uit je BlackBerry terwijl deze nog aan staat en een aantal seconden te wachten alvorens de batterij weer terug te plaatsen. Vervolgens kun je het toestel opnieuw aanzetten. Wil je me laten weten of het probleem is opgelost?
Reputatie 5
[modbreekt]
Deze discussie is gesloten omdat het te groot en daardoor onoverzichtelijk geworden is.

Ben je in het bezit van een BlackBerry Bold kun je terecht bij het volgende topic: [thread=117613]Vragen / problemen BlackBerry Bold[/thread].
Ben je in het bezit van een BlackBerry Curve kun je terecht bij het volgende topic: [thread=118562]Vragen / problemen BlackBerry Curve[/thread].
Ben je in het bezit van een ander Blackberry toestel kun je terecht bij het volgende topic: [thread=117616]Vragen / problemen BlackBerry overige toestellen[/thread].

[/modbreekt]