Beantwoord

Aanschaf internet thuis

  • 22 januari 2018
  • 1 reactie
  • 99 Bekeken

Beste,

Op het moment heb ik 2 mobiele aansluitingen bij Tmobile en ben van plan om over te stappen qua internet thuis. Mijn vraag is: krijg ik door mijn mobiele abonnementen korting voor thuis internet. Voor alle duidelijkheid; ik wil alleen internet. Op dit moment betaal ik 19 euro p/m en wil sowieso niet meer betalen dan dat voor alleen internet.

Mvg
icon

Beste antwoord door AlexanderdB 25 januari 2018, 16:18

Hey Emirhan_Baran,Enorm fijn dat je T-Mobile ook overweegt voor je Thuis verbinding! Op dit moment hebben wij een mobiel combivoordeel waardoor je € 2,50 korting op een TV abonnement kunt krijgen en gratis Fox Sports Eredivisie. Op dit moment zijn er geen voordelen voor een alleen-Internet abonnement of voordelen voor je mobiele aansluiting. Welke snelheden mogelijk zijn op je adres kun je hier zien https://thuis.t-mobile.nl/pakketsamenstellen !Bekijk origineel

1 reactie

Badge +2
Hey Emirhan_Baran,

Enorm fijn dat je T-Mobile ook overweegt voor je Thuis verbinding! Op dit moment hebben wij een mobiel combivoordeel waardoor je € 2,50 korting op een TV abonnement kunt krijgen en gratis Fox Sports Eredivisie. Op dit moment zijn er geen voordelen voor een alleen-Internet abonnement of voordelen voor je mobiele aansluiting. Welke snelheden mogelijk zijn op je adres kun je hier zien https://thuis.t-mobile.nl/pakketsamenstellen !

Reageer