Beantwoord

Ik weet mijn inloggegevens niet van tmobile thuis

  • 27 juni 2019
  • 1 reactie
  • 328 Bekeken

Ik heb geen idee wat mijn mail adres en/of wachtwoord is. Hoe kom ik hierachter?
icon

Beste antwoord door Glassertje 27 juni 2019, 13:31

@Alexandra82 Welkom op het forumJe kan een wachtwoord recovery doen. Je ontvangt dan een mail op alle bij T-Mobile bekende e-mailadressen. Dus ook de mailadres waarmee je je bij T-Mobile hebt aangemeld. In de header van de mail staan alle mailadressen waar het naar verstuurd is.Heb je dat mailadres niet meer? Dan kun je hier alvast je abonneenummer invoeren, is alleen zichtbaar voor T-Mobile medewerkers, zodat ze meteen voor je aan de slag kunnen als ze je bericht lezen.De reactietijd is doorgaans 24/48 uur. Maar door drukte kan dit oplopen.Heeft het haast? Dan adviseer ik je even de klantenservice te bellen.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +4
@Alexandra82 Welkom op het forum

Je kan een wachtwoord recovery doen. Je ontvangt dan een mail op alle bij T-Mobile bekende e-mailadressen. Dus ook de mailadres waarmee je je bij T-Mobile hebt aangemeld. In de header van de mail staan alle mailadressen waar het naar verstuurd is.

Heb je dat mailadres niet meer? Dan kun je hier alvast je abonneenummer invoeren, is alleen zichtbaar voor T-Mobile medewerkers, zodat ze meteen voor je aan de slag kunnen als ze je bericht lezen.

De reactietijd is doorgaans 24/48 uur. Maar door drukte kan dit oplopen.

Heeft het haast? Dan adviseer ik je even de klantenservice te bellen.

Reageer