[Info] Onderhoud Internet & Bellen in de nachten van 3 op 4 juni én 5 op 6 juni

  • 23 mei 2019
  • 0 reacties
  • 566 Bekeken

Reputatie 4
Badge +2

We werken continu aan de verbetering van onze diensten, zodat jij altijd optimaal kunt internetten, TV-kijken en vast bellen. Daarom voeren wij onderhoud uit op ons netwerk in de nachten van 3 op 4 juni én 5 op 6 juni.


Voor wie geldt dit?
Deze upgrade geldt voor een deel van onze klanten. Op 27 mei ontvang je van ons een service e-mail met uitleg over de update. Heb je geen e-mail ontvangen, dan geldt deze boodschap dus niet voor jou!

Wanneer?
We voeren dit onderhoud uit in de nachten van 3 op 4 juni én 5 op 6 juni tussen 00:00 uur en 06:00 uur. Gedurende deze tijd kan je ongeveer 45 minuten geen gebruik maken van Internet & Vast bellen, TV blijft wel werkzaam.

Let op: ook kun je met je vaste telefoon in die tijd geen 112 bellen.

Wat moet jij doen?
Voor de upgrade hoef je zelf niets te doen. We doen het op afstand, dus je kan lekker blijven slapen.

Als we klaar zijn
Na de upgrade moet je soms zelf je modem (en/of zwarte media converter) nog even resetten, als het internet toch niet werkt. Haal hem minimaal 10 seconden van de stroom door de stekker uit het stopcontact te halen, en sluit hem weer vervolgens aan. Na enkele minuten is het modem weer opgestart.

Verandert er nog iets?
Deze upgrade is gericht om alles goed en up-to-date te houden. Zichtbaar verandert er dus niets. Het zorgt ervoor dat onze systemen stabiel blijven werken.

Alvast bedankt voor het begrip. Heb je vragen over het onderhoud? Reageer dan gerust op dit bericht!

0 reacties

Geen reactie

Reageer