[Info] Onderhoud Thuis netwerk in de nacht van maandag (11-2) op dinsdag (12-2)

  • 4 februari 2019
  • 0 reacties
  • 247 Bekeken
[Info] Onderhoud Thuis netwerk in de nacht van maandag (11-2) op dinsdag (12-2)
Reputatie 7
Badge +6
  • T-Mobile Thuis moderator
  • 2996 reacties

We werken continu aan de verbetering van ons netwerk, zodat jij altijd optimaal kunt internetten, TV-kijken en vast bellen. Daarom voeren wij onderhoud uit op ons netwerk in de nacht van maandag 11 februari op dinsdag 12 februari tussen 01:00 en 06:00.


Voor wie geldt dit?
Dit onderhoud geldt voor een kleine groep van onze klanten die gebruikmaken van een bepaald netwerk. Deze week ontvang je van ons een service e-mail met uitleg over het onderhoud. Heb je geen e-mail ontvangen, dan geldt dit onderhoud niet voor jou!

Wanneer?
We voeren dit onderhoud uit in de nacht van maandag op dinsdag tussen 01:00 en 06:00 uur 's nachts. Gedurende deze tijd kun je een tijd niet internetten en bellen. Naar alle verwachting is het onderhoud in één à anderhalf uur uitgevoerd. De TV blijft wel gewoon werken.

Let op: ook kun je met je vaste telefoon in die tijd geen 112 bellen.

Wat moet jij doen?
Voor het onderhoud hoef je zelf niets te doen. We doen het op afstand, dus je kan lekker blijven slapen.

Als we klaar zijn
Na het onderhoud moet je soms zelf je modem (en/of zwarte media converter) nog even resetten, als het internet toch niet werkt. Haal hem minimaal 10 seconden van de stroom door de stekker uit het stopcontact te halen, en sluit hem weer vervolgens aan. Na enkele minuten is het modem weer opgestart.

Verandert er nog iets?
Dit onderhoud is vooral gericht om alles goed te houden. Zichtbaar verandert er dus niets. Het zorgt ervoor dat onze systemen stabieler werken.

Alvast bedankt voor het begrip. Heb je vragen over het onderhoud? Reageer dan gerust op dit bericht!

0 reacties

Geen reactie

Reageer