Beantwoord

Inloggen op My T-Mobile en My T-Mobile Thuis

  • 1 november 2017
  • 1 reactie
  • 15687 Bekeken

ik kan dus niet inloggen op www.t-mobile.nl
maar wel op https://thuismy.t-mobile.nl

heel verwarrend !!
icon

Beste antwoord door Brian 17 november 2017, 12:19

Hi Roorda, excuses voor de late reactie, je bericht was er tussendoor geglipt! Als je T-mobile Thuis klant bent dan kan je inloggen op My T-Mobile Thuis met je e-mailadres via de link die je hebt geplaatst. Daarnaast kan je als Mobiel klant óók inloggen op My T-Mobile via de tweede link maar hier kan je je 06-nummer voor gebruiken. Thuis en Mobiel hebben dus twee verschillende versies van My T-Mobile, My T-Mobile (Mobiel) en My T-Mobile Thuis. Ik hoop dat ik het zo een beetje heb kunnen verduidelijken!Voor klanten die meer uitleg willen rondom het inloggen op My T-Mobile Thuis, kunnen hier terecht: Inloggen bij My T-Mobile Thuis.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +8
Hi Roorda, excuses voor de late reactie, je bericht was er tussendoor geglipt! Als je T-mobile Thuis klant bent dan kan je inloggen op My T-Mobile Thuis met je e-mailadres via de link die je hebt geplaatst. Daarnaast kan je als Mobiel klant óók inloggen op My T-Mobile via de tweede link maar hier kan je je 06-nummer voor gebruiken. Thuis en Mobiel hebben dus twee verschillende versies van My T-Mobile, My T-Mobile (Mobiel) en My T-Mobile Thuis. Ik hoop dat ik het zo een beetje heb kunnen verduidelijken!

Voor klanten die meer uitleg willen rondom het inloggen op My T-Mobile Thuis, kunnen hier terecht: Inloggen bij My T-Mobile Thuis.

Reageer