[NIEUWS] Mijlpaal: 200.000 klanten voor T-Mobile Thuis!

  • 16 april 2018
  • 5 reacties
  • 1417 Bekeken

Reputatie 5
Badge +3
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1204 reacties
Alle magenta ballonnen zijn opgeblazen, want het is één groot feest! Vandaag heeft T-Mobile Thuis de mijlpaal van 200.000 klanten bereikt. Dat moet natuurlijk gevierd worden. En wie een mijlpaal bereikt, trakteert 😉.

De gelukkige, 200.000e klant ontvangt cheque
We zouden T-Mobile niet zijn als we deze kersverse klant niet zelf zouden gaan opzoeken om haar te feliciteren. Mevrouw Mastenbroek uit Amsterdam is de gelukkige persoon die wij in het zonnetje mogen zetten als 200.000e klant. Gewapend met een fles champagne, verrukkelijke taart, een bos mooie bloemen en een hoop feestelijke ballonnen stonden we voor haar deur om haar te verrassen. Maar dat was nog niet alles, Onno Halsema (directeur T-Mobile Thuis) overhandigde haar een hele grote, waardevolle cheque. Mevrouw hoeft namelijk een jaar lang geen abonnementskosten te betalen voor haar Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis!

Op naar nóg meer geweldige klanten
Bij mevrouw Mastenbroek als 200.000e klant gaan we natuurlijk niet stoppen met tellen. Halsema: “We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Het team heeft enorm hard gewerkt om dit doel te bereiken maar we zijn er nog lang niet: 200.000 T-Mobile Thuis klanten is voor ons slechts het begin." Ook na deze mijlpaal gaan wij verder met het aanbieden van geweldige voordelen voor nieuwe en bestaande klanten. Zoals het Mobiel + Thuisvoordeel, waarbij vaste en mobiele diensten gecombineerd worden en klanten een korting ontvangen.

Word jij onze 300.000e klant?

Zie ook ons officiële persbericht.5 reacties

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! 🎉
Reputatie 5
Badge +3
Bedankt, jibbewillem! En heel erg bedankt dat jij hier deel van uitmaakt! 😃
Reputatie 5
Badge +10
Gefeliciteerd! Op naar de volgende mijlpaal!
Reputatie 7
Badge +5
Top. Van harte! Op naar een nog mooier product en een volledig ODF!
Reputatie 5
Badge +3
Thanks, centaur! Helemaal mee eens, op naar de miljoen 🙂

Reageer