[Onderhoud] Netwerkverbeteringen 18 april Amsterdam en Rotterdam

  • 16 april 2018
  • 0 reacties
  • 1307 Bekeken

Reputatie 5
Badge +3
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1207 reacties
Om jouw internet, TV en vaste telefonie te verbeteren en zo goed mogelijk te laten werken, voeren we regelmatig onderhoud uit. Deze onderhoudswerkzaamheden gaan deze week in Amsterdam en Rotterdam plaatsvinden.

Wanneer?
In de nacht van dinsdag 17 en woensdag 18 april voeren wij onderhoud uit aan het netwerk in Amsterdam en Rotterdam. Vanaf 00:00 tot en met 05:00 uur zijn we hiermee bezig. Tijdens het onderhoud kun je jouw Thuisdiensten niet gebruiken, dat betekent dus ook dat je met de vaste telefoon niet naar 112 kan bellen. Houd daar rekening mee!

Waarom deze tijd en wat moet ik doen?
In de nacht slapen de meeste klanten, door het onderhoud dan uit te voeren, worden onze klanten lekker wakker met een verbeterd netwerk. Je hoeft namelijk zelf niets te doen voor het onderhoud. We voeren het op afstand uit, zorg alleen dat jouw modem van stroom voorzien is. Ben je juist iemand die 's nachts wakker is? Je kunt via T-Mobile Mobiel een Unlimited Data for a Day bundel activeren en TV-kijken via onze TV Anywhere App.

Modemreset
Word je donderdag wakker en werkt je internet niet? Het kan voor komen dat jouw modem even wakkergeschud moet worden na de update. Haal je modem dan minimaal 10 seconden van de stroom en sluit hem daarna weer aan. Wacht tot het helemaal opgestart is en voilà, geniet van jouw geoptimaliseerde diensten!

Veel plezier met het verbeterde netwerk, Amsterdammers en Rotterdammers!

Heb je nog vragen over het onderhoud? Stel ze hier! Ik beantwoord ze met alle liefde.

0 reacties

Geen reactie

Reageer