Beantwoord

Opgehangen door klantenservice?

  • 17 november 2017
  • 1 reactie
  • 97 Bekeken

Hoe moet ik contact opnemen met kanten service als ze mij zo maar ophangen?
Heb 30 min gewacht om iemand aan de lijn te krijgen, werd mij vervolgens verteld dat ze mij weer onhold moest zetten om te gaan informeren bij collegas, 15 min later word de verbinding zomaar verbroken.

klantenservice bij t-mobile is helemaal top!
icon

Beste antwoord door Sam- 20 november 2017, 11:05

Hallo H Lam,Allereerst welkom op het forum! Het is zeker niet de bedoeling dat er wordt opgehangen. Wij doen te allen tijde ons uiterste best om je zo snel, goed en duidelijk mogelijk te helpen. Mijn excuses voor het feit dat je niet naar tevredenheid te woord bent gestaan.Omdat je niet met een 06-nummer bent ingelogd op het forum kan ik niet controleren wat er precies heeft plaatsgevonden. Los daarvan wil ik je natuurlijk graag verder helpen! Als je zou kunnen aangeven wat je vraag precies is dan help ik je direct verder.Mocht je een vraag hebben over je abonnement, factuur of iets anders waarbij ik toegang nodig heb tot je gegevens dan ontvang ik graag je 06-nummer / klantnummer en ter controle je adres en geboortedatum in een privébericht.Wat je vraag, opmerking of klacht ook is, we gaan er uit komen!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hallo H Lam,

Allereerst welkom op het forum! Het is zeker niet de bedoeling dat er wordt opgehangen. Wij doen te allen tijde ons uiterste best om je zo snel, goed en duidelijk mogelijk te helpen. Mijn excuses voor het feit dat je niet naar tevredenheid te woord bent gestaan.

Omdat je niet met een 06-nummer bent ingelogd op het forum kan ik niet controleren wat er precies heeft plaatsgevonden. Los daarvan wil ik je natuurlijk graag verder helpen! Als je zou kunnen aangeven wat je vraag precies is dan help ik je direct verder.

Mocht je een vraag hebben over je abonnement, factuur of iets anders waarbij ik toegang nodig heb tot je gegevens dan ontvang ik graag je 06-nummer / klantnummer en ter controle je adres en geboortedatum in een privébericht.

Wat je vraag, opmerking of klacht ook is, we gaan er uit komen!

Reageer