Beantwoord

RTL4 en RTL5 geen beeld

  • 5 March 2021
  • 4 reacties
  • 650 Bekeken

In Uden liggen  RTL 4 en RTL 5 eruit.

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 8 March 2021, 14:37

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @marjaentoon, bedankt voor het doorgeven en sorry voor de late reactie! Normaliter proberen we altijd binnen de gestelde termijn (24 tot 48 uur) te reageren, maar over het weekend heen is dat soms trager.

Als het goed is, werkt alles weer bij jou en zou elk kanaal weer zichtbaar moeten zijn. Kun je dit bevestigen?

Mocht het toch nog niet werken, dan kun je via deze methode alles herstellen: 

Voer een reset uit zonder internetkabel: haal het modem en de TV box van de stroom. Daarna mag je de internetkabel uit de TV Box halen. Stop na 20 seconden de stroomstekker van het modem weer in het stopcontact. Zodra alle lampjes weer branden zoals ze deden, mag je de stroomkabel van de TV Box weer in het stopcontact stoppen. De TV Box gaat nu opstarten. Pas wanneer je de melding ‘geen internetkabel gevonden’ krijgt, stop je de internetkabel weer in de TV Box.

Ik heb mijn TV box gereset, en alles doet het weer., Jammer dat dit regelmatig moet gebeuren.

 

Reputatie 7
Badge +8

Hi @marjaentoon, super dat het weer werkt na de reset! Heb je elke keer dat alleen de zenders RTL 4 en RTL 5 het niet doen, voordat je de reset doet? Of hoe vaak moet je de TV Box resetten? Het is zeker niet de bedoeling dat het een dagelijkse routine is. Maar eens in de zoveel tijd is een reset wel goed om de TV Box even een ‘boost’ te geven. 

Dit is niet dagelijks, maar ongeveer 1x per 6 á 7 weken.

Verder is alles oké.

 

Reageer