Sticky

Start Formule 1 - Ziggo Sport Totaal

 • 26 maart 2021
 • 1 reactie
 • 189 Bekeken
Start Formule 1 - Ziggo Sport Totaal
Reputatie 4
Badge +4
 • T-Mobile Moderator
 • 321 reacties

 

Het is weer zover! :traffic_light: Het wordt weer smullen voor de racefan. Kan de hegemonie van Mercedes dit jaar worden doorbroken? Het is eigenlijk nog veel te vroeg om daar iets over te zeggen natuurlijk. Laten we hopen op een spannender seizoen dan de voorgaande jaren, al snap ik dat je het wel best vond de afgelopen jaren als fan van Mercedes.
 

De twee vrije trainingen van de Grand Prix van Bahrein zijn inmiddels verreden, hieronder de laatste uitslag: 

 

Bron: 


Om het evenement nog wat extra ‘schwung’ te geven voor onze raceliefhebbers, hebben we iets leuks bedacht waarmee je een leuke prijs kunt winnen! 

Voorspel het juiste podium en win een weekvoucher voor Unlimited internet (T-Mobile mobiel) en/of een maand lang gratis Ziggo Sport (T-Mobile Thuis). 

Wie wint de eerste Grand Prix? Gaat Hamilton 'm voor de derde opeenvolgende keer winnen? Of steekt Verstappen er een stokje voor? En wie/wat is je favoriete coureur/team? Laat het weten in de comments! 

Wil je niets missen van het Formule 1-seizoen? Met Ziggo Sport Totaal van T-Mobile Thuis kijk je live naar de F1-races en nog veel meer! Sluit dus een Ziggo Sport abonnement af en laat dat genieten maar beginnen. Met de Ziggo Sport live streams zit jij áltijd op de eerste rij. 
 

Tot slot een aantal regels voor de winactie van de Grand Prix van Bahrein 2021 (26/03 - 28/03):  
 

 

 • Er wordt één weekvoucher (mobiel) en/of één maand gratis Ziggo Sport Totaal vergeven. Heb je als winnaar zowel mobiel als Thuis? Dubbel feest! Heb je één van de twee diensten? Dan ontvang je het prijsje van de desbetreffende dienst (mobiel of Thuis). 
 • De voorspelling is juist als je het podium precies goed hebt. Een voorbeeld: Indien het podium 1. Hamilton 2. Verstappen 3. Norris is, dan dien je het op die manier te hebben voorspeld. Een voorspelling met 1. Verstappen 2. Hamilton 3. Norris is dan niet goed. 
 • Als meerdere mensen het podium juist hebben voorspeld dan wint degene die dit als snelste heeft voorspeld. We meten op een duizendste van een seconde, indien nodig! 
 • Een voorspelling dient uiterlijk a.s. zondag 28/03 15.00 te zijn gedaan in dit topic. Voorspellingen die daarna zijn gedaan doen dus niet mee. 
 • De winnaar wordt maandagochtend ‘bekendgemaakt', waarna we via een privébericht contact opnemen.
 • De prijs kan uiteraard alleen uitgereikt worden indien je klant bent van T-Mobile (en kan niet worden ingewisseld). Meedoen voor spek en bonen mag altijd. Eternal glory awaits you. 
  ​​​​​

 

Veel plezier dit weekend. GET IN THERE! 


1 reactie

Reputatie 7
Badge +7

Echt een heerlijke race mogen aanschouwen, denk dat iedereen dit podium wel verwacht zou hebben, maar met een andere invulling van de top drie! Kijk alweer uit naar de volgende GP! 😁

Reageer