Beantwoord

T-Mobile thuis - klantenservice nummer voor Buitenland

  • 14 mei 2018
  • 2 reacties
  • 1912 Bekeken

Zoals de titel zegt, wat is het nummer om de klantenservice van T Mobile thuis te bereiken vanuit het buitenland?

Dus niet het 0800 nummer.
Dit omdat ik 4 dagen per week in het buitenland werk in de weekdagen.

Alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door RomyTMT 14 mei 2018, 18:19

Hoi Sc0rpic0m,De klantenservice van T-Mobile Thuis heeft momenteel geen regulier nummer waar je naartoe kan bellen vanuit het buitenland. Wel kun je als je een medewerker van de klantenservice wilt spreken, eerst bellen naar de klantenservice van T-Mobile Mobiel. De collega's daar kunnen je dan doorverbinden naar de klantenservice van T-Mobile Thuis. T-Mobile Mobiel is vanuit het buitenland bereikbaar op: +31624001200.Je mag natuurlijk ook altijd je vraag op onze Community stellen. 🙂 Ook hier zitten we klaar om je te helpen! Alle servicevragen kunnen we hier op de Community oppakken. Je kan ook kiezen voor Facebook of Twitter. Dan hoef je niet meer in de telefoon te klimmen. We horen (lezen!) graag van je!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 3
Badge +3
Voor zover ik weet, heeft de klantenservice (nog) geen alternatief nummer voor 0800-0092 vanuit het buitenland.
Hoi Sc0rpic0m,

De klantenservice van T-Mobile Thuis heeft momenteel geen regulier nummer waar je naartoe kan bellen vanuit het buitenland. Wel kun je als je een medewerker van de klantenservice wilt spreken, eerst bellen naar de klantenservice van T-Mobile Mobiel. De collega's daar kunnen je dan doorverbinden naar de klantenservice van T-Mobile Thuis. T-Mobile Mobiel is vanuit het buitenland bereikbaar op: +31624001200.

Je mag natuurlijk ook altijd je vraag op onze Community stellen. 🙂 Ook hier zitten we klaar om je te helpen! Alle servicevragen kunnen we hier op de Community oppakken. Je kan ook kiezen voor Facebook of Twitter. Dan hoef je niet meer in de telefoon te klimmen. We horen (lezen!) graag van je!

Reageer