Thuis op de Community

  • 18 juli 2017
  • 0 reacties
  • 1335 Bekeken

Reputatie 7
Badge +6
  • T-Mobile Thuis moderator
  • 3675 reacties

Welkom Thuis bij T-Mobile!


Dit topic is aangemaakt voor al onze klanten die de nieuwsbrief ontvangen om jullie te verwelkomen op de Community. Je hebt dus waarschijnlijk al Thuis in huis. Of misschien denk je erover om Thuis in huis te halen. Dan heeft de Community je veel te bieden! Zo vind je op hier snel een antwoord op al je vragen over Internet, TV en vast Bellen.

Wat heeft de Community te bieden?
In de topics lees je tips om je Wifi te verbeteren, uitleg bij updates van je diensten, hoe de installatie van extra apparatuur werkt of uitleg over een nieuwe afstandsbediening. T-Mobile Thuis deelt veel informatie zelf, maar je vindt ook antwoorden en ervaringen van andere Thuis klanten. Jullie zijn namelijk de echte experts!

Hoe doe ik mee?
Met een account kun je meedoen aan de discussie of jouw vraag stellen aan de Community. Dat is gezellig, nuttig en snel! Er zijn vijf onderwerpen rondom T-Mobile Thuis te vinden: Algemene vragen, Internet, Televisie, Bellen en de Oplevering.

Hoe maak ik een account?
Rechtsboven zie je een groene knop met de tekst aanmelden. Als je hier op klikt, kun je een account aanmaken of inloggen als je al een account hebt.Hoe werkt het?
Het is een groot discussieplatform. Iedereen mag naar hartenlust 'posten'. Uiteraard zijn er wel huisregels. Ook is het fijn als je een nieuwe discussie start met een duidelijke titel en op de juiste plek plaatst. Een vraag over 'Uitzending gemist' hoort bij 'Televisie' natuurlijk. Bedenk je ook dat er andere klanten actief zijn en graag meedenken. Je communiceert dus niet alleen met T-Mobile, maar ook met andere klanten! Dus wees lief voor elkaar. ;)Welkom bij Thuis! Neem een kijkje. Heb je een vraag? Dan weet je nu waar je die kwijt kunt! ;)

Informatieve en leuke topics:

0 reacties

Geen reactie

Reageer