Beantwoord

wat is mijn @tmobilethuis.nl mailadres?

  • 29 mei 2018
  • 1 reactie
  • 126 Bekeken

om een nieuw wachtwoord aan te kunnen vragen moet ik mijn @tmobilethuis.nl mailadres weten, hoe kom ik er achter wat dat mailadres is?
icon

Beste antwoord door Sterre 30 mei 2018, 15:20

Hoi Estherleinchen,Welkom op onze Community! Je bent van harte welkom voor antwoorden op jouw T-Mobile Thuis vragen.Wat tof dat je in jouw My T-Mobile Thuis omgeving wilt kijken! Je kunt hier allerlei informatie vinden, zoals jouw rekeningen en jouw abonnement. Ook kun je hier TV-pakketten aanvragen of juist verwijderen. Tijdens het bestellen van jouw T-Mobile Thuis pakket heb je als het goed is een e-mailadres bij ons aangemaakt, deze mocht je zelf kiezen. Als je 'm niet meer weet is dat geen probleem, dan kan ik 'm aan je doorgeven! Wil je dan jouw naam, geboortedatum, postcode, huisnummer en laatste vier cijfers van je rekening sturen naar het e-mailadres dat ik je in een privébericht heb gestuurd? Dan kan ik de gegevens voor je opzoeken. Ik help je graag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +3
Hoi Estherleinchen,

Welkom op onze Community! Je bent van harte welkom voor antwoorden op jouw T-Mobile Thuis vragen.

Wat tof dat je in jouw My T-Mobile Thuis omgeving wilt kijken! Je kunt hier allerlei informatie vinden, zoals jouw rekeningen en jouw abonnement. Ook kun je hier TV-pakketten aanvragen of juist verwijderen. Tijdens het bestellen van jouw T-Mobile Thuis pakket heb je als het goed is een e-mailadres bij ons aangemaakt, deze mocht je zelf kiezen. Als je 'm niet meer weet is dat geen probleem, dan kan ik 'm aan je doorgeven! Wil je dan jouw naam, geboortedatum, postcode, huisnummer en laatste vier cijfers van je rekening sturen naar het e-mailadres dat ik je in een privébericht heb gestuurd? Dan kan ik de gegevens voor je opzoeken. Ik help je graag!

Reageer