Beantwoord

ziggo go app streamen naar TV lukt niet

  • 14 januari 2018
  • 1 reactie
  • 5557 Bekeken

Goede middag,

ik wil de ziggo go app streamen van tablet naar TV met de chromecast, maar ik krijg de melding dat dat niet is toegestaan. Het is de ziggo go app van een ziggo klant en niet via t-mobile, bij een KPN klant lukt dat wel. Waarom blokkeert t-mobile dit?
icon

Beste antwoord door Poco-Loco 14 januari 2018, 19:35

Dat blokkeert T-Mobile niet...Als je intern bezig bent op je eigen netwerk, met een eigen app van Ziggo dan heeft heel T-Mobile hier niets mee te maken...Wat ik echter wel weet is dat de Ziggo app het niet toestaat om gecast te worden. Je kan wel de app op/via de chromecast starten, maar je mag niet het beeld van je tablet/mobiel sturen naar je tv/chromecast. Dan blokkeert de app die mogelijkheid omdat je dan 'rechten' zou schenden (of iets onzinnigs).Controleer dus de instellingen voor het casten en dat het wel echt een 'afspelen via chromecast' is en niet miracast ofzo.
Bekijk origineel

1 reactie

Dat blokkeert T-Mobile niet...

Als je intern bezig bent op je eigen netwerk, met een eigen app van Ziggo dan heeft heel T-Mobile hier niets mee te maken...

Wat ik echter wel weet is dat de Ziggo app het niet toestaat om gecast te worden. Je kan wel de app op/via de chromecast starten, maar je mag niet het beeld van je tablet/mobiel sturen naar je tv/chromecast. Dan blokkeert de app die mogelijkheid omdat je dan 'rechten' zou schenden (of iets onzinnigs).

Controleer dus de instellingen voor het casten en dat het wel echt een 'afspelen via chromecast' is en niet miracast ofzo.

Reageer