Zondag 21 januari Thuis genieten van De Klassieker Ajax - Feyenoord via Fox Sports!

  • 18 januari 2018
  • 2 reacties
  • 281 Bekeken

Reputatie 7
Badge +8
  • T-Mobile Moderator
  • 6088 reacties
Op zondag 21 januari vindt De Klassieker plaats, Ajax tegen Feyenoord! Een spannende wedstrijd die je absoluut niet mag missen! Kijk live vanuit je luie stoel, juich mee en geniet van de wedstrijd.

Gelukkig heb je FOX Sports 1 al in je basispakket van T‑Mobile Thuis. Maar als échte voetbalfan haal je met FOX Sports Eredivisie álle nationale wedstrijden live in huis, nu voor maar € 7,50 per maand!

Geniet van live wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League en KNVB beker en volg de beste programma’s, zoals De Tafel van Kees en De Eretribune. En met FOX Sports GO volg je alle wedstrijden op je laptop, tablet of smartphone, zo hoef je nooit iets te missen! Meer over Fox Sports.

Fox Sports Compleet
Nóg meer (internationaal) voetbal? Kies dan FOX Sports Compleet voor maar € 12,50 per maand!

• Internationaal topvoetbal uit o.a. de Eredivisie, Europa League en de Bundesliga
• Tennis uit de WTA en ATP World Tour, topsport uit MLB, NFL, NHL en UFC
• Inclusief FOX Sports GO voor 6 FOX Sports kanalen
Zet Fox Sports nu aan in My T-Mobile Thuis!The Super Bowl
Niet zo'n voetballiefhebber? Naast al het voetbalgeweld kijk je met FOX Sports Compleet live ook naar internationaal toptennis en de grote Amerikaanse sportcompetities. Kijk 4 februari exclusief bij FOX Sports naar de Super Bowl. De Super Bowl is de American footballfinale die elk jaar in februari gespeeld wordt in de Verenigde Staten en is een van de best bekeken evenementen ter wereld!

Op kanaal 1 en 6 zenden we van 23:30 tot 00:30 uur De Eretribune uit. Daarna de wedstrijd zelf met Nederlands commentaar van Ronald van Dam en Ronald Buijs van 00:30 tot 04:30 uur.

Op kanaal 2 kijk je vanaf 00:00 uur naar de World Feed, dus met volksliederen, half time show en meer. De wedstrijd is met Amerikaans commentaar tot 04:30 uur, zonder commercials! So what are you waiting for, zet Fox Sports Compleet nu aan via My T-Mobile Thuis!


2 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goal! 1-0 Ajax.
Reputatie 7
Badge +6
Excuus, alweer 2-0!

Reageer