Beantwoord

fritz wifi repeater

  • 16 August 2019
  • 1 reactie
  • 331 Bekeken

moet bijna elke dag mijn wifi reapter resetten. Op sommige apparaten valt die gewoon weg ondanks dezen verbonden zijn met de repeater.
Repeater is in de electra kast via kabel aan de modem verbonden, dit heeft de monteur gedaan omdat de reapter anders niet werkte. Heb een snelheid van 750 en dacht dat ik goed zit met bereik en snelheid maar helaas is dit niet zo. Stapte juist over van ziggo naar t-mobile voor beter bereik en probleemloos internet.
icon

Beste antwoord door Piotr 20 August 2019, 15:29

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Hey @Sanny64,

Een versterker voor Wifi werkt inderdaad het beste als deze bekabeld is aangesloten. Mocht de Wifi niet naar wens zijn dan kun je je repeater op een andere plek in je huis plaatsen voor een beter bereik. Bij Wifi is er altijd sprake van verlies en hoe verder de afstand tot de modem hoe meer je dit zal ervaren. In welke delen van het huis is de snelheid lager? We bieden een 'Wifi garantie' tot één verdieping van de modem vandaan maar bijvoorbeeld niet op zolder en in de achtertuin. Als je overal een goede Wifi verbinding wil dan kan je bijvoorbeeld gebruik zelf een router plaatsen om het signaal uit te breiden. In dit topic vind je hier meer tips over. Dit helpt je al een eind op weg!

Reageer