Beantwoord

Sommige sites laden niet

  • 16 september 2020
  • 2 reacties
  • 78 Bekeken

Goedendag,

Ik heb thuis het HG659 modem en sinds vandaag werkt navigator.nl, een site die ik vaak gebruik, niet meer. Als ik op 4G zit werkt de site wel gewoon maar wanneer ik ben verbonden met wifi op mijn laptop of op mijn telefoon dan werkt het niet meer. Ik heb al verschillende internetbrowsers geprobeerd maar op alles geeft het dan aan dat de server onvindbaar is. Het is (tot nu toe) ook de enige site die niet werkt. Weet iemand hoe ik dit moet oplossen? 

Groetjes,

Anne

icon

Beste antwoord door agentx 16 september 2020, 20:43

Ik heb het even hier geprobeerd en ervaar hetzelfde.

Waarschijnlijk is dit met een dag weer verholpen of ervaar je dit al langer?

 

Je zou eens een andere DNS kunnen proberen, bijvoorbeeld 8.8.8.8 (van google).

Dit kun je op je pc en/of je router (tijdelijk) instellen.

 

Je bent niet alleen lees ik verder in een andere post, ook daar wordt naar DNS verwezen met zelfs wat meer uitleg ;)

https://community.t-mobile.nl/t-mobile-thuis-internet-492/bepaalde-websites-ontoegankelijk-via-mijn-t-mobile-thuis-verbinding-325767

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 2

Ik heb het even hier geprobeerd en ervaar hetzelfde.

Waarschijnlijk is dit met een dag weer verholpen of ervaar je dit al langer?

 

Je zou eens een andere DNS kunnen proberen, bijvoorbeeld 8.8.8.8 (van google).

Dit kun je op je pc en/of je router (tijdelijk) instellen.

 

Je bent niet alleen lees ik verder in een andere post, ook daar wordt naar DNS verwezen met zelfs wat meer uitleg ;)

https://community.t-mobile.nl/t-mobile-thuis-internet-492/bepaalde-websites-ontoegankelijk-via-mijn-t-mobile-thuis-verbinding-325767

@agentx dank u wel de DNS heeft geholpen! :)

Reageer