Beantwoord

Telefoon werkt nog steeds niet


Afgelopen donderdag van KPN overgestapt naar T-Mobile thuis. Internet en tv werken goed. Alleen telefoon werkt nog steeds niet. Kiestoon is te horen, bel ik een nummer (zelfs naar mijn eigen mobieltje) dan hoor ik alleen maar ingesprekstoon. Bellen via mobieltje naar mijn nummer levert alleen maar voicemailberichten op. Graag zou ik willen dat T-Mobilethuis het probleem zo spoedig mogelijk oplost !
icon

Beste antwoord door Brian 26 maart 2018, 17:48

Hi johannesv, van harte welkom, goed om te horen dat Internet en TV goed werken! Ik heb zojuist je Telefonie instellingen aangepast, zou je eens willen testen of je nu wel kan bellen en gebeld kan worden? 🙂

Bekijk origineel

13 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Hi johannesv, van harte welkom, goed om te horen dat Internet en TV goed werken! Ik heb zojuist je Telefonie instellingen aangepast, zou je eens willen testen of je nu wel kan bellen en gebeld kan worden? 🙂
Ja, dank je Brian, telefoon doet het weer, waarvoor dank. Kan ik de recorder weer gebruiken ?
Er staat nog wel 31 voor als afzender (heb naar mobieltje gebeld en teruggebeld. Kan ik de recoder weer gebruiken ?
Reputatie 6
Badge +5
Hi johannesv, goed om te horen dat het nu werkt! Wat bedoel je precies met de recorder? Bedoel je dan de opnamefunctie van de TV Box?
Ja, de opname functie (doet het nu weer, 1 opname staat er nog op, maar de andere zie ik niet meer)
Reputatie 5
Badge +3
Hi johannesv!

Begrijp ik goed dat je meerdere programma's hebt opgenomen op je TV Box, maar dat je er maar 1 kan zien en afspelen? Als dit inderdaad het geval is, kun je de TV Box dan een reset geven? Klik hier om te lezen hoe je dat doet. Kom je er niet uit, of heeft het niet geholpen: geef een seintje! Dan kijken we samen verder naar een oplossing.
Dag Sterre. Er staat inderdaad maar 1 opname op de recorder. De andere 2 zijn verdwenen. Kan ik niet meer zien in de lijst. Ik had vorige week de recorder al een reset gegeven, omdat hij geen opnamen meer maakte. Maar nu zijn de 2 andere opnamen dus verdwenen. Hij neemt dus wel op ten koste van de andere opnamen die weg zijn.
Reputatie 6
Badge +5
Hi johannes, dat is vreemd, normaal gesproken zou je bij een normale reset geen opnames mogen verliezen, bij een echte fabrieksreset gebeurt dit wel omdat dan ook de harde schijf wordt gewist. Als de opnames nu goed gaan dan zou ik voor nu niets meer doen!
Dag Brian, de schijf is altijd veel te gauw vol. Ik heb er niets aan (heb ik ook aan Sterre medegedeeld). Wat mij betreft kan de optie 'Opnemen' verwijderd worden uit het pakket. Leidt alleen maar tot teleurstellingen en vastlopers. Opnamen kan ik helemaal niet terugzien. Erg teleurgesteld over het opnemen pakket, voldoet niet aan verwachtingen. Kun je de optie 'opnemen' verwijderen uit mijn pakket ? Alvast bedankt. Voor de rest alles prima. Groeten van Johannes
Telkens na gedwongen reset zijn de opnamen verdwenen, dus ik heb er helemaal niets aan. Groeten, Johannes
Hallo Brian, heeft de tv-box een scart aansluiting ? Zo ja, dan wil ik die graag ruilen tegen de hd-recorder die ik toch niet kan gebruiken. Alvast bedankt, groeten van Johannes
Reputatie 5
Badge +3
Hoi Johannesv!

Zullen we de vragen over jouw TV Box behandelen in jouw andere topic hierover? Dat is beter voor het overzicht, en zo weet je zeker dat je een goed en eenduidig antwoord krijgt. Ik help je daar graag verder met jouw TV-vragen!
OK Sterre en bedankt.

Reageer