Beantwoord

1080p 60Hz upgrade of downgrade van het signaal

  • 10 september 2020
  • 32 reacties
  • 1218 Bekeken


Toon eerste reactie

32 reacties

Reputatie 2

Het zij je @Jason graag vergeven. Ik vind het heel erg in je te waarderen dat je je hebt uitgesproken zoals je hebt gedaan. Moedig en integer!  Chapeau!

Dank @len_tour voor je uiteenzetting. Helder en duidelijk. Weer wat geleerd!! Maar het is niet raadzaam om de instelling op 1080P/60 te zetten, toch?

Nee, dat lijkt mij niet optimaal. De keus is tussen 50i en 50p. Ik gok dat ze nu beide werken maar in de toekomst zou het kunnen veranderen. Wanneer dat gebeurt kun je de andere instelling proberen. De instelling die het soepelst draait zou ik behouden.

Mijn televisie geeft nog altijd 720p aan en ik heb geen optie om dit aan te passen. Entone-68, fokuson 3.19.14, firmware 14.8.69

Reputatie 2

@wilcokooistra  Kun je aangeven over welke TV-box beschikt ZOALS vermeldt staat aan de ONDERZIJDE van je TV-box?

Ik beschik over een Amino Aria 610x waarvan in het MENU van de TV-box “Entone-68” wordt aangegeven.

 

Reputatie 5
Badge +2

@wilcokooistra Zo te zien zit je nog op het oude platform. Daar zit die functie niet op. Als je een oude afstandsbediening hebt, zou je kunnen proberen wat hier staat.

@TMTV ik heb de nieuwe afstandsbediening hoe kom je op het nieuwe platform? Ik ben nog niet eens een jaar abonnee en dan nu al een verouderde tv box? Of komt er ook een update voor deze ontvangers?

Reputatie 5
Badge +2

@wilcokooistra Je wordt automatisch overgezet naar het nieuwe platform. Dat doen ze in batches. Een week van tevoren krijg je daar een mail over. De tv-box wordt dan geüpdatet, dus je krijgt geen nieuwe.

Reageer