[Actie] Gratis romantische films rond Valentijnsdag

  • 6 February 2019
  • 0 reacties
  • 4077 Bekeken
[Actie] Gratis romantische films rond Valentijnsdag
Reputatie 7
Badge +5
Omdat ons Magenta hart ook sneller klopt met al die romantiek in de lucht, hebben we rondom Valentijnsdag een cadeautje voor jou! 😍 Van 14 februari tot en met 20 februari kan je kijken naar 2 films. De films zijn gratis beschikbaar via Video on Demand.

Welke films geven wij jou cadeau?
Kruip lekker tegen je geliefde aan (of pak je huisdier stevig vast) en geniet van de volgende films:

OverboardPlayboy Leonardo stamt af van een rijke Mexicaanse familie. Nadat hij van een jacht is gevallen, blijkt hij aan geheugenverlies te lijden. De alleenstaande moeder Kate, die eerder door Leonardo werd geminacht, overtuigt hem ervan dat ze een getrouwd stel zijn. Met alle gevolgen van dien.

How to Write LoveEens had scenarioschrijver Keith Michaels het helemaal gemaakt. Hij had een Golden Globe ontvangen, een knappe vrouw en een schijnbaar onuitputtelijke bron van humor en charme. Maar dat is 15 jaar geleden. Nu is hij gescheiden, brak, nadert hij de 50 en heeft al jaren niet meer voor een grote productie geschreven. Gelukkig heeft zijn agent een baan voor hem. Een universiteit in Binghamton zoekt een cursusleider scenarioschrijven. Doordat Keith blut is kan hij hier geen nee tegen zeggen.

Hoe kijk je deze films?
Via Video On Demand kun je de gratis films vinden. Ga in het 'Menu' naar 'On Demand' en klik op 'Videoshop'. Selecteer daar vervolgens de categorie 'Films'. Kies een van de bovenstaande films in het genre 'Gratis'. Heb je de film die je wilt kijken gevonden? Top! Bevestig dan je keuze door op 'Huur € 0,00' te klikken. Als laatste stap voer je je TV-pincode in om de film te kijken. Weet je jouw TV-pincode zo snel niet? Geen probleem! Deze vind je in jouw My T-Mobile Thuis account.

Zijn de films bij jou niet gratis in het Video on Demand menu? Geen paniek, je romantische avond is dan weer snel back on track. Haal jouw TV Box voor één minuut van de stroom. De films zullen hierna gratis zijn. Veel kijkplezier, tortelduifjes! 💘





0 reacties

Geen reactie

Reageer