Sticky

Bekijk nu jouw Zender van de maand


Reputatie 5
Badge +3
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1210 reacties

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert vanaf oktober 2018 Zender van de maand.


Hier hoef jij zelf niets voor te doen. De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand. Wil je de zender langer kijken? Bekijk dan onze thema- en premiumpakketten en bestel jouw nieuwe favoriete zender via My T-Mobile Thuis! Deze pakketten kun ie ook gemakkelijk maandelijks aanpassen.

Zender van de Maand januari
In januari kijk jij de hele maand gratis naar de zender Crime + Investigation. Laat de Sherlock Holmes in jou los met programma’s zoals The Devil Next Door, The First 48 en Police Patrol! Crime + Investigation kijk je op kanaal 18. Crime + Investigation zit ook in het Infotainmentpakket.

Deze Zenders van de Maand kon je eerder bekijken:
December - Discovery Science
November - Nick Jr.
Oktober - RTL Crime

Welke zender wil jij graag zien als Zender van de Maand? Laat mij jouw suggestie weten in dit topic! Vragen over deze actie zijn natuurlijk ook meer dan welkom, ik hoor ze graag. 🙂

2 reacties

Hoi Sterre, is Nick Jr ook al ergens in de TV Anywhere App te vinden toevallig?
Gr Robin
Reputatie 5
Badge +3
Hoi Robin!

Goede vraag! De zenders uit de thema- en premiumpaketten zijn te kijken via de TV Box, op de TV Anywhere App verschijnen deze niet. Dat betekent veel kijkplezier op een groot scherm!

Reageer