Beantwoord

geen beeld meer op tv

  • 19 oktober 2019
  • 2 reacties
  • 203 Bekeken

Sinds vanavond is geen de set-up box geen signaal meer af. Het begon met problemen met programma-informatie. Ik heb toen de stekker 10 seconden uit het de box gehaald en ook de utp kabel verwijderd. Deze stap voor stap weer toegevoegd. Hierna startte de box wel weer op (roze beeld met opstartschema), maar daarna helemaal geen beeld. Het kanaal van de tv is de juiste. Hierop modem herstart en ook de set-up box nog een keer. Helaas weer geen signaal. Wat kan ik nog doen om wel weer beeld te krijgen?

icon

Beste antwoord door Marcel MCi 20 oktober 2019, 10:03

Hallo A. Bijker,

Als het roze opstartscherm is geweest wordt het beeld vervolgens zwart, dat klopt. Zie je dan na korte tijd 3 puntjes linksboven in het scherm? Als je de gids / guide knop indrukt zie je dan wel de programma gids?

Je krijgt geen foutmelding?

Mvg. Marcel

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +2

Hallo A. Bijker,

Als het roze opstartscherm is geweest wordt het beeld vervolgens zwart, dat klopt. Zie je dan na korte tijd 3 puntjes linksboven in het scherm? Als je de gids / guide knop indrukt zie je dan wel de programma gids?

Je krijgt geen foutmelding?

Mvg. Marcel

Na het roze scherm kwam er een totaal zwart scherm, zonder puntjes. Het heeft een uur zo gestaan, maar geen verandering. Vanochtend nogmaals de procedure herhaald en nu kwam er wel beeld. Probleem is dus opgelost, blijkbaar toch iets van een storing geweest. Dank voor de reactie...

Reageer