Beantwoord

geen tv anywhere in engeland

  • 8 July 2019
  • 3 reacties
  • 592 Bekeken

Tv-anywhere word opschreven als te gebruiken in de EU. Maar op de kanaal eilanden Jersey en Guernsey beide Brits grondgebied kan ik er geen gebruik van maken. Waarom is dat, iemand een idee?
icon

Beste antwoord door Piotr 11 July 2019, 10:32

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge
Goedemorgen @vanderhaak,

ik kan mij heel goed voorstellen dat je dit vreemd vindt. Je zou verwachten dat als je op Brits grondgebied bent, je ongestoord kunt roamen en Tv kunt kijken. Helaas is Europa wat minder uniform dan iedereen graag zou willen.

Hoewel Guernsey en Jersey Brits zijn behoren ze niet tot de EER (Europese economische ruimte), evenmin behoren de Nederlandse Caribische eilanden hier toe. Dit betekent dat hier andere regels ten aanzien van Roaming en Geoblocking gelden. Let dus ook op dat je je data roaming uitzet! Als je wifi hebt zou je eventueel gebruik kunnen maken van een VPN om naar TV te kijken.
Reputatie 7
Badge +3
Volgens de T-Mobile Buitenland pagina vallen Guernsey en Jersey toch echt onder de EU zone ondanks dat het inderdaad geen EU (ei)landen zijn.
Reputatie 7
Hey @vanderhaak,

Bedankt voor de signalering! Jersey en Guernsey vallen officieel niet binnen de EU maar voor de mobiele verbinding rekenen we deze voor het gemak wel mee zoals ook te zien is op de T-Mobile Buitenland pagina die Folkert aankaart.

Ik ga dit in ieder geval aankaarten bij onze specialisten! Mogelijk kunnen we TV Anywhere dan ook beschikbaar stellen op deze eilanden. Ik durf alleen niet aan te geven of we dit kunnen realiseren en wanneer.

Reageer