Beantwoord

Geen TV en LAN2 op modem Huawei uit


Reputatie 4

Zoals de titel van deze topic al aangeeft hebben wij, vanaf de nacht 29 op 30 april, op twee setup boxen (aangesloten op LAN2) geen signaal.
Meerdere malen de box(en) gerest (ook een fabriek reset) en vanaf vanmiddag ook maar even de Huawei modem gereset (software en stroom eraf).
Niets helpt, het lampje bij LAN2 blijft uit.

Misschien dat iemand op afstand mee kan / wil kijken.

Update:
LAN2 is een andere poort, de poort waarop de setupboxen zijn aangesloten brand / knippert wel. Vreemd genoeg blijft dat 1 box “slaapkamer” (op dezelfde poort / kabel als de 2e box “zolder”) niet werkt.

icon

Beste antwoord door Michel_1970 1 May 2021, 22:04

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 4

Uiteindelijk het probleem maar zelf opgelost en nu ben ik benieuwd wie hierin geïnteresseerd is want na ruim 5 uur geen reactie……..

Reputatie 7
Badge +15

Het is weekend dus je zal niet zo snel antwoord krijgen maar goed dat je er zelf al bent uitgekomen 👍

Maar ehm middels wat heb je 2 STBs op 1 poort aangesloten en je bedoeld dan poort 3 of 4 op de Huawei modem @Michel_1970 ?

Reputatie 4

Hoi @Waqqas , zie deze topic voor verdere uitleg hoe je meerdere STB's op 1 poort aangesloten krijg.
Inmiddels is de installatie van destijds met 1 STB uitgebreid naar de zolder, dus met 3x managed switch's van netgear.
De LAN2 poort staat “natuurlijk” uit omdat daarop de Xbox ONE aangesloten staat en omdat deze niet aan staat gaat ook het ledje van de modem niet knipperen.

Heb je ze nu op poort 2 of poort 3 of 4 zitten, de Huawei heeft over het algemeen alleen TV op 3 en 4 tenzij je overgezet bent naar het iTV en de Huawei de upgrade naar Apas heeft gehad.

 

Reageer