Beantwoord

Interactieve TV box aansluiten via AUDIO TulpstekkerToon eerste reactie

60 reacties

Hoi Brian,

de tv box is rechtstreeks aangesloten op de tv. Er zit geen versterker tussen.
Reputatie 6
Badge +7
Hi @IngridG, is het voor jou toevallig mogelijk om de TV Box op een andere TV te testen? We kunnen aan onze kant niets meer aanpassen om dit te verhelpen, ik vermoed dat het zit in de combinatie TV en TV Box. Ik zou eventueel de TV Box om kunnen wisselen voor een ander exemplaar maar ik ben bang dat dit het probleem niet gaat verhelpen.
Hoi! Dat gaat helaas niet lukken. Ik heb maar 1 tv.
Dus dan wordt het de optie tv box omwisselen? Of zijn er nog andere oplossingen?
Reputatie 6
Badge +7
Hi @IngridG, dat kunnen we zeker proberen. Ik zorg dat er een nieuwe TV Box naar je toekomst, de oude kan je dan naar ons retour sturen!
Dank je wel!
Hallo, ik zou graag ook mijn audio ingeschakeld willen hebben. Kan ik dit verzoek ergens naartoe sturen? Dank
Reputatie 6
Badge +7
Hi @Kvl65, ik ga er voor het gemak even vanuit dat je dan de tulpaansluiting op de TV Box met opnamefunctie bedoelt? 🙂 Ik heb onze back office gevraagd om deze voor je te activeren en je kan er binnen een aantal dagen gebruik van maken (ik verwacht na het weekend). Het kan zijn dat je hiervoor de TV Box nog even een keer moet herstarten door deze van de stroom te halen.
Beste Brian,
Dat is inderdaad de TV Box die ik bedoel. (Bij de andere TV Box hoeven geen tulpstekkers worden aangesloten).
Wat fijn dat dit gedaan wordt.
Dank voor de snelle reactie!

Beste Brian,

Het werkt helaas nog steeds niet. Met hdmi kabel eruit wel, met hdmi kabel erin niet. Ook niet na van de stroom halen. Kun je nog een keer checken? (Heb je mijn gegevens?)

Dank!

Reputatie 5
Badge +2

Hey @Kvl65,

Wanneer heb je je TV Box voor het laatst van het stopcontact afgehaald? Ik zie dat onze techneuten op 18 oktober in de middag de Tulp-uitgang van je TV Box hebben geactiveerd. Heb je na 18 oktober je TV Box nogmaals van de stroom afgehaald? Mocht het nog niet werken, geef dan een seintje. We gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag!

Reageer