Sticky

[Kijktips] TV-programma's die je niet mag missen

  • 6 februari 2019
  • 3 reacties
  • 547 Bekeken
[Kijktips] TV-programma's die je niet mag missen
Reputatie 6
Badge +5
  • T-Mobile Thuis moderator
  • 2494 reacties
Er is zó veel te zien op de 60 zenders die we standaard aanbieden! Daarom helpen we je graag een handje. We hebben kijktips voor je op een rijtje gezet in de categorieën: Film, Serie, Sport, Informatief en Amusement. Ook kiezen we iedere maand een Zender van de maand uit met programma's die je niet wilt missen!

We houden allemaal van TV. Het wordt nog beter als je die passie kunt delen. Daar is dit topic voor. Hier horen we graag wat jouw tips zijn! Wat is er volgens jou niet te missen op TV de komende maand? Of geef aan wat jouw favoriete zender is. Of vertel naar welke zender je benieuwd bent.


3 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Op vrijdag 8 maart zendt NPO 3 de documentaire "Leaving Neverland" uit. Door deze documentaire hebben enkele radiostations besloten de muziek van Michael Jackson te boycotten. Ik ben erg benieuwd naar de onthullingen rondom dit pop-icoon..

Reputatie 6
Badge +5

In mei is er superveel sport te zien: de KNVB bekerfinale (5 mei - kanaal 13), Ajax in de Champions League (8 mei - kanaal 8 ) en de Grand Prix in Spanje en Monaco (12 en 26 mei - kanaal 160).


Omdat het dit jaar een bijzonder spannend slot lijkt te worden van de Eredivisie, zijn FOX Sports 2 en 3 gratis te zien bij Thuis. Dit is mijn tip voor de maand mei!

Vrijdag 10 mei tot en met zondag 19 mei heb jij extra beschikking over de zenders FOX Sports 2 en 3 (FOX Sports 1 zit al in je basis TV-pakket). Zo volg jij alle belangrijke Eredivisie wedstrijden van begin tot eind. Te zien op de kanalen 15, 151 en 152. Lees meer hier: FOX Sports tijdelijk gratis te zien.

Reputatie 6
Badge +5
In de maand juni is Stingray I-Concerts de Zender van de maand. Op 22 juni wordt een concert van Amy uitgezonden. Hier kijk ik enorm naar uit. Het concert is van 2007. Haar succesalbum 'Back to Black' is net uit en ze is nog vol frisse moed om die nummers ten gehore te brengen. Amy Amy Amy!

Reageer