[Nieuws] Kijk de leukste kinderprogrammas op Telekids 24/7 nu bij T-Mobile Thuis!

  • 17 maart 2018
  • 0 reacties
  • 1025 Bekeken

Reputatie 5
Badge +3
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1204 reacties
Goed nieuws! Er is geen moment van de dag meer waarop jouw kids zich hoeven te vervelen. Of misschien ben jij wel groot fan van de programma's, dat kan ook! Kinderzender RTL Telekids 24/7 is vanaf 16-03-2017 beschikbaar bij T-Mobile Thuis.

Wat is RTL Telekids 24/7?
Dé kinderzender van de buis: RTL Telekids 24/7! Hierop vind je programma's voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar. Geweldloze, educatieve en ontspannende programma's zijn de hele dag door op deze zender te zien. Helden zoals Brandweerman Sam, K3, Bassie & Adriaan, Bobo en ook Ernst, Bobbie En De Rest vermaken de kinderen met hun avonturen, grapjes en wijsheid. Ook leuk om te kijken met het hele gezin!

Hoe ontvang ik de zender?
Ben je al TV-klant bij T-Mobile Thuis? Mooi! Dat is namelijk stap 1. Je vindt RTL Telekids 24/7 in het Kids & Music pakket op kanaal 170. Ook kun je ervoor kiezen de zender 'A La Carte' te kijken, waarbij je er meteen de leuke zenders RTL Lounge en RTL Crime bij krijgt. Kies voor het RTL Pakket voor slechts €1,98 per 30 dagen! Deze drie zenders zijn trouwens ook sinds kort via ODF in HD te bekijken.

Het complete zenderoverzicht van T-Mobile Thuis vind je op onze website.

Welke Telekidsprogramma's gaan er bij jou Thuis bekeken worden? Veel kijkplezier!


0 reacties

Geen reactie

Reageer