Beantwoord

Server connection complete

  • 15 februari 2017
  • 4 reacties
  • 5770 Bekeken

Hallo ik probeer weer televisie te krijgen nadat ik kabels heb weg gewerkt maar tijdens het opstarten van de entone amulet 515b blijft het scherm hangen op server connection complete en gebeurt er verder niks

Moderator edit: =>> Voor alle foutmeldingen en hun betekenis is dit topic gemaakt! ^Sander
icon

Beste antwoord door Ketting1978 15 februari 2017, 16:14

Heb je het internet modem ook al een keer 5 minuten van de stroom gehaald om te kijken of het verbeterd?
Je hebt wel normaal internet?


Heb gechat met de klanten service en het probleem is opgelost had de entone aangesloten op lan 1 op het modem maar moest dus op lan 3 of 4!
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Heb je het internet modem ook al een keer 5 minuten van de stroom gehaald om te kijken of het verbeterd?
Je hebt wel normaal internet?
Heb je het internet modem ook al een keer 5 minuten van de stroom gehaald om te kijken of het verbeterd?
Je hebt wel normaal internet?


Heb gechat met de klanten service en het probleem is opgelost had de entone aangesloten op lan 1 op het modem maar moest dus op lan 3 of 4!
Reputatie 6
Badge +2
Ging er vanuit dat je alles weer zo had aangesloten als voorheen.
Maar goed, het werkt weer, dat is het belangrijkste.


En ter info, wat veel mensen ook niet weten, dat er op LAN 3 en 4 geen normaal internet beschikbaar is.
Veel mensen maken de fout als ze ook hun playstation/Xbox o.i.d aan willen sluiten op gewoon internet, dat werkt dus niet op de uitgang LAN 3 of 4.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Ketting,

Fijn dat het is opgelost! @Pieter; bedankt voor het meedenken! 🙂

Reageer