STB op Marktplaats

  • 24 April 2018
  • 2 reacties
  • 268 Bekeken

Reputatie 6
Badge
Ik zie regelmatig Set topboxen op Marktplaats staan. Weet iemand of die het gewoon doen als je hem van iemand anders overneemt? En zit er nog verschil in bijvoorbeeld Caiway en T-mobile boxen?

2 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Een settopbox van Caiway of T-Mobile of welke provider ook zijn altijd voorzien van de firmware van betreffende provider, en zijn onderling niet verwisselbaar.
Uitzondering zijn de oude Amino boxen die vroeger gebruikt werden door o.a. Lijbrandt en enkele andere providers welke door KPN zijn overgenomen en nu Telfort heten, de tv streams werden toen verzorgd door glashart media tot medio 2016 maakte ook Vodafone thuis (nu T-Mobile) hiervan gebruik, zelf had ik nog een oud Lijbrandt boxje liggen en kon deze tot juli 2016 gebruiken daarna niet meer helaas.
Wat je wel veel ziet staan op m.p. zijn o.a. homecast decoders welke nog stammen uit de oude Ziggo periode, zijn ideaal als je Ziggo aansluiting nog werkt en op b.v. de kinderkamer een tv staat zonder DVB-C met deze boxjes kun je dan digitaal DVB-C kijken
Reputatie 7
Badge +4
Houdt er ook rekening mee dat het kopen van de meeste decoders illegaal is. De decoder die je bij het abonnement krijgt is in bruikleen/huur. Na beëindiging van de dienst moeten deze teruggestuurd worden. T-Mobile blijft eigenaar.

Reageer