Beantwoord

terugkijken net 5 niet goed

  • 31 March 2020
  • 3 reacties
  • 282 Bekeken

Als we bv house rules australia terug willen kijken van de zender net 5, krijgen we een programma van sbs 6 te zien. 

icon

Beste antwoord door Brian 1 April 2020, 17:10

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7

Hi @jarsiv, dat is wel een bijzondere! Mijn collega heeft het thuis meteen even getest en hij krijgt inderdaad ook een ander programma te zien. Ik heb het doorgezet naar ons TV Team om te onderzoeken. Bedankt voor je melding. Op het moment is het erg druk waardoor het wat langer kan duren dan gebruikelijk maar we gaan er mee aan de slag!

Eventjes goed gegaan, gisteren was weer het zelfde probleem aan de hand 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @jarsiv, sorry voor de vertraagde reactie van onze kant! We hebben het momenteel enorm druk en kunnen daardoor niet bijtijds antwoorden. Dat is natuurlijk geen excuus, maar zorgt er wel voor dat we jouw vraag niet net zo snel in behandeling nemen als je van ons gewend bent. 

Normaliter wordt een ticket naar onze techneuten binnen 3 tot 6 werkdagen verwerkt, maar door de crisis is dat inderdaad beperkt mogelijk en moeten zowel onze techneuten, als Guidion uitgebreid agendatechnisch de mogelijkheden controleren. Er zijn veel uitval-situaties en belemmeringen door de nieuw ingevoerde veiligheidsprotocollen. De specialisten pakken nu elk ticket op om zo iedereen van een antwoord te voorzien. Ik beloof je dat we er met man en macht aan werken om ook jouw issue zo snel mogelijk op te lossen. Nogmaals, uitvoerige excuses voor de beperkingen. Als ik iets voor je kan doen in de tussentijd, dan hoor ik het graag. De Community zit voor je klaar, weliswaar wat vertraagd, maar we zijn er altijd! 

Reageer