Beantwoord

Tv pakket opzeggen

  • 15 augustus 2018
  • 6 reacties
  • 610 Bekeken

Ik wil mijn tv abbonement opzeggen. Wil alleen internet en telefoon behouden.
icon

Beste antwoord door Sterre 16 augustus 2018, 14:40

Ha karel61,Dat ga ik voor je regelen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Aan het opzeggen van jouw TV-abonnement zit een maand opzegtermijn. Ik zal er daarom voor zorgen dat je TV per 15-09-2018 stopt. Vergeet je niet de TV Box(en) naar ons terug te sturen? Thanks alvast!
Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 5
Badge +3
Ha karel61,

Dat ga ik voor je regelen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Aan het opzeggen van jouw TV-abonnement zit een maand opzegtermijn. Ik zal er daarom voor zorgen dat je TV per 15-09-2018 stopt. Vergeet je niet de TV Box(en) naar ons terug te sturen? Thanks alvast!
Hoi, ik zou ook graag mijn tv pakket en vaste telefoon uit willen zetten! Gr bouwe
Reputatie 5
Badge +3
Hey Bouwe,

Komt voor de bakker! Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan regel ik dat jouw TV en Vast Bellen uit jouw pakket gaan.
Ik wil dit ook, tv en vaste telfoon uit. Groet,

rémon
Reputatie 7
Badge +6
Hoi @Sadrach,

Ik heb het direct voor je stopgezet, met inachtneming van een maand opzegtermijn. Per 7-2 stoppen beide diensten. Begin februari zal je een http://www.t-mobile.nl/retourpakket ontvangen voor de TV Box.
Thanks!

Reageer