Beantwoord

Adres van de nieuwsserver van T-mobile?

  • 21 April 2021
  • 4 reacties
  • 1747 Bekeken

Overstap van Tele2 naar T-mobile. Hostnaam was news.tele2.nl en werkte prima op poort 119.

Wat is de hostnaam =het adres van de nieuwsserver van T-mobile? Is er ook een andere poort nodig? Moet de SSL aan of uit?

icon

Beste antwoord door soepkip67 21 April 2021, 15:31

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Hallo @Community ,

Allereerst welkom bij T-Mobile Thuis en op de Community.

T-Mobile heeft geen nieuwsserver inbegrepen in hun diensten, je zult dus gebruik kunnen maken van een betaalde nieuwsserver.

Hartelijk bedankt voor je reactie.

Wel vreemd dat t-Mobile ons bij de overgang gegarandeerd heeft dat de nieuwsgroepen wel ondersteund werden. Vooral ook omdat ik dat nadrukkelijk gevraagd heb.

Verder zijn T-Mobile en Tele2 samengegaan en Tele2 levert wel nieuwsgroepen. Daar moet toch wel een mouw aan te passen zijn.

Reputatie 7
Badge +7

Hallo @Community ,

Er zit verschil in ondersteunen en een nieuwsserver daadwerkelijk aanbieden. Wat ze bedoelen is dat ze de nieuwsservers niet blokkeren en gewoon doorgeven.

Wat betreft de samenvoeging, wellicht dat dit in de toekomst ooit zal gebeuren.

Verder wens ik je veel plezier met de diensten, mocht je vragen hebben stel ze hier gerust. Er zijn enorm veel kundige klanten en moderatoren aanwezig.

Reputatie 7
Badge +14

News.tele2.nl was 2 x 64Kbit streams van Tweaknews.  Was 10 jaar geleden misschien voldoende toen we nog dialup ISDN-2 hadden maar niet echt meer geschikt voor serieuse download. 

Gebruik eens een vergelijker om een goede server te vinden. Hoeft echt niet veel te kosten, zeker niet als je 2x64 kbit voldoende vond.

 

Reageer