Beantwoord

Bestelling glasvezel en storing ticketorder

  • 26 August 2020
  • 5 reacties
  • 256 Bekeken

Hoi T-mobile,

Ik ben onderhand al meer dan een maand aan het wachten op mijn glasvezel bestelling, en ik ben op dit moment op hetzelfde punt als een maand geleden. 

Er werd mij verteld dat ik voor 20 augustus internet zou hebben, dit is helaas niet gebeurd. Na tientallen telefoontjes in afgelopen maand is op dit moment de conclusie dat er niets gedaan kan worden vanwege een storing in het ticket systeem (waardoor de order niet bij de leverancier aankomt).

Ik ben niet de zuurste en ik vind de meeste van de klantenservice heel gezellig en behulpzaam, maar ik krijg op dit moment als respons dat ik maar beter kan kijken voor een andere provider. (!?) gek, want ik wil juist T-mobile, mét of zónder glasvezel! 

Gaandeweg zou ik nogmaals willen vragen of er alsjeblieft iets gedaan kan worden zodat ik internet van jullie kan afnemen. Het lijkt me niet de bedoeling dat mij wordt aanbevolen om een andere provider te zoeken in plaats van dat er binnenin jullie werkprocessen naar een oplossing wordt gezocht. 

Alvast bedankt voor de tijd/reactie. 

 

Vriendelijke groet, Thomas

 

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 28 August 2020, 14:08

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @Thomas Langenberg, omdat halverwege augustus de vorige aanvraag op jouw adres van de vorige bewoner pas officieel geannuleerd is, kon de koppeling tussen Volker Wessels en onze technische dienst nog niet gefinaliseerd worden. Met andere woorden: onze techneuten konden nog geen ticket aanmaken want jouw aanvraag liep nog niet door. 

Ik wil met stip melden dat er geen noodzaak is om over te stappen naar een andere optie, althans, zeker niet met de intentie die door collega's benoemd is. Wij gaan ervoor zorgen dat jij Glasvezel krijgt en daar doen we ook alles aan, sorry dat er tot op heden nog geen duidelijke communicatie geweest is. 

Om het nu helemaal duidelijk te maken waar we op wachten, heb ik de techneuten gebeld en die melden het volgende: VWT (de aannemer) moet opnieuw aangestuurd worden, deze knop werkt echter niet en de oorzaak en oplossing worden nu getest as we speak. Onze developers zijn hier druk mee bezig en de verwachting is dat het deze sprint moet worden opgelost. Dat zou dus betekenen ergens in de komende twee weken. We houden je op de hoogte en er komt spoedig dus wel schot in de zaak!

 

Hoi Jason, 

 

Bedankt voor je reactie. Echter wil ik wel melden dat de opzegging al eerder is gedaan, maar niet is doorgevoerd in het systeem. Dat is pas gebeurd na bijna twee weken lang bellen. Toen pas is de opzegging van de vorige bewoners voldaan en mijn aanvraag opgenomen. 

Betreft het nog twee weken wachten: het probleem klinkt nogal als een bureaucratisch iets, waar ik verder weinig mee te maken heb. Graag stel ik dan nogmaals de vraag of ik internet via een andere aansluiting kan krijgen. Ik wacht al veel te lang en ben veel te slecht geïnformeerd hierover. Als ik wist dat het zo lang ging duren had ik geen glasvezel besteld.

Ik wil zo snel mogelijk internet hebben en wéér twee weken wachten voordat er eindelijk één stap wordt gezet duurt gewoon te lang, zeker gezien mij toch iets anders is beloofd. Neem aan dat jullie dat ook willen kunnen leveren? 

 

Groetjes, Thomas 

 

 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Thomas Langenberg, doordat het contract van de vorige bewoner niet mag worden opgezegd door een ander heeft dit zoveel tijd in beslag genomen. Afijn, dit is inderdaad inmiddels gebeurd en hoort nu geen belemmering meer te vormen voor het beschreven probleem. Je hebt ook volkomen gelijk in het bureaucratische aspect omtrent de koppelingsfout: hier moeten wij mee aan de slag en dit gaat volledig om jou heen. Wat ik probeerde aan te geven, is dat eraan gewerkt wordt zodat je in ieder geval weet dat er serieus mee omgegaan wordt. 

Het is op dit moment ook geen kwestie van niet willen leveren, maar nog niet kunnen leveren. Morgen kan ik weer in contact komen met de netwerkspecialisten, die zijn 's weekends niet op kantoor. Ik beloof je dat ik hier op terugkom! Voor nu wens ik je een mooie zondagavond toe! 

Hoi Jason/T-mobile,

Nogmaals wil ik benoemen dat het contract was opgezegd maar dat dit pas twee weken later bij jullie was doorgevoerd. Wil dit graag even benoemen zodat het als feedback erkent kan worden. 

Had maandag zelf al gebeld overigens, en zover mij bekend, is de status nog hetzelfde als voorheen. Graag vraag ik daarom nogmaals om een alternatieve keuze in plaats van glasvezel; de wekelijkse 4g vouchers zijn met goede bedoelingen, maar ik kan hiermee niet werken.

Zou ik in ieder geval up-to-date gehouden kunnen worden? Heb verder nog niets vernomen.

 

Groetjes, Thomas

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Thomas Langenberg, bedankt voor je toelichting aangaande het vorige contract; deze feedback heb ik doorgegeven aan de technische dienst. Ik heb nog geen antwoord van de netwerkspecialisten, maar kan je een tussentijdse update geven vanuit de techneuten: de koppeling zou uiterlijk op 11 september hersteld moeten zijn. Zodra ik een nieuwe update heb, waar jij mee uit de voeten kunt, dan stuur ik je een privéberichtje.

Met betrekking tot jouw vraag voor een alternatieve optie buiten Glasvezel om: we bieden geen DSL meer aan op jouw adres. Ik begrijp volledig dat de Unlimited Internet vouchers slechts een nood-/tussenoplossing zij, maar meer dan dat alternatief kan ik momenteel niet bieden, het spijt me!

Reageer