Beantwoord

Glasvezel Maastricht

  • 5 april 2018
  • 5 reacties
  • 359 Bekeken

Ben klant van t-Mobile Thuis, maar uitsluitend voor internet en ‘vaste’ telefonie.
Wil best TV erbij maar dit heeft geen zin zolang gebruik wordt gemaakt van die 2 oude koperdraadjes van KPN. Zodra glasvezel beschikbaar is, kan ik ook de Coaxkabel tussen meterkast en huiskamer vervangen door Ethernetkabel.
Daarom de vraag: Wanneer mogen we glasvezel van jullie tegemoet zien in Maastricht 6212?
icon

Beste antwoord door Hidden.nld 5 april 2018, 18:06

Hallo robfranssen,Helaas konden de gemeente en reggefiber er niet uit komen waardoor er geen glasvezel uitrol zal plaats vinden in Maastricht. https://glasvezelgids.com/reggefiber-maastricht-krijgt-geen-glasvezel/Dit betekent dat je alleen glasvezel kan krijgen als je zelf de aansluitkosten betaalt. Dit wordt eigenlijk alleen gedaan door bedrijven vanwege de hoge kosten die dit met zich mee brengt.
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +10
Hallo robfranssen,

Helaas konden de gemeente en reggefiber er niet uit komen waardoor er geen glasvezel uitrol zal plaats vinden in Maastricht. https://glasvezelgids.com/reggefiber-maastricht-krijgt-geen-glasvezel/

Dit betekent dat je alleen glasvezel kan krijgen als je zelf de aansluitkosten betaalt. Dit wordt eigenlijk alleen gedaan door bedrijven vanwege de hoge kosten die dit met zich mee brengt.
Jammer, maar je antwoord maakt die koperdraadjes van Reggefiber/KPN nóg verwerpelijker!
Reputatie 6
Badge +2
KPN is nou eenmaal een club van prutsers een paar antieke draadjes aan elkaar knopen en vervolgens hele volksstammen wijs maken dat de snelheid van het internet is verhoogd, als je het maar gelooft:D
We waren het geloof ik al eens 🙂
Reputatie 3
KPN is nou eenmaal een club van prutsers een paar antieke draadjes aan elkaar knopen en vervolgens hele volksstammen wijs maken dat de snelheid van het internet is verhoogd, als je het maar geloofd:D

Doe eens gek dan en pruts zelf wat in elkaar: graaf een moderne glasvezel naar je woning! Een kind kan de was doen, ff zoeken naar een goeie glasvezelleverancier en een goeie dienstverlener hierop. Simpel.

(Oh ja, bijna vergeten: neem wel wat geld mee! Een paar duizend euro voor de glasvezelleverancier en een paar honderd euro per maand voor de dienstverlener. Maar dat tel je graag neer voor zoiets toch? Wees een moderne flinke vent, je hebt dan immers niets meer om over te zeuren!)

Reageer