Beantwoord

Klachten overstapserviceToon eerste reactie

35 reacties

Ja, ik kan maximaal 500 Mbit bestellen, dus WBA-gebied. Maar geen lampje bij “Glas”, dus ik ben ergens bang dat er nu gewoon helemaal geen signaal binnenkomt.
De NT die je hebt hangen is een 100Mb exemplaar, een oudje dus en kan zijn dat die met T-Mobile niet wil werken.

En wat is risico, deze grondplaten zijn gekomen zodat consumenten de boel niet zo snel kapot kregen, de oude grondplaten moest je nog gereedschap gebruiken en die sloopte men regelmatig, deze grondplaat moet je wel erg je best doen of de boel moedwillig forceren.

Ik heb ze regelmatig vervangen, en er is met mijn lompe gedrag nog nooit wat gebeurd, vandaag binnen 5 minuten nog de MC van T er tussen gehangen en de NT er even af gehaald, maar er was een storing.😉
Uit ellende heb ik maar een afspraak ingepland voor volgende week woensdag. Daarbij stond dat het alleen ‘s middags kan, omdat mijn verbinding nog moet worden omgezet. Het lijkt dus helemaal niet eens opgeleverd te zijn. Zelf aan de gang gaat dan dus ook geen zin hebben.

Ik vind het alleen echt compleet onacceptabel om nog een week langer te moeten wachten, omdat Guidion zijn zaken niet op orde heeft en T-Mobile eigenlijk gewoon zijn handen ervan af trekt. Het liefst zeg ik de hele boel gewoon op, maar volgens de T-Mobile-klantenservice moet ik dan een afkoopsom betalen voor iets dat ze nog niet eens geleverd hebben.
Reputatie 6
Badge +4
@Dakraam als de provider niet binnen 30 dagen jou hebt aangesloten, kun je je contract ontbinden wegens wanprestatie. Ben nou effe niet thuis maar als je de link wilt waar het staat kan ik je die later geven.

Verder kun je ze in gebreke stellen. Je moet dan een aangetekende brief sturen waarin je ze een redelijke termijn geven waarin ze het kunnen fixen. Als ze daarop ze niet reageren of het is niet opgelost. Kun je het contract als ontbonden beschouwen.
Reputatie 7
Badge +8
Hi @Dakraam, ik heb zojuist je privébericht beantwoord! Dit is natuurlijk geen lekker binnenkomer zo. Op het moment is het érg druk vanwege het onverwacht grote succes van de overstapweken waardoor er te weinig monteurs beschikbaar zijn. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk aan te sluiten maar dit betekent dat ik de afspraak niet voor je kan vervroegen. Guidion doet er alles aan om de afspraken zo soepel mogelijk te laten verlopen en mocht er eerder een gaatje vrij komen dan nemen ze contact met je op of je dan beschikbaar bent.

Ik zag in je post dat je in de tussentijd al een voucher gebruikt zodat je je mobiele abonnement kan gebruiken als hotspot. Ik heb je via het privébericht alsvast een nieuwe vouchercode toegestuurd. Excuses voor de vertraging, we zorgen dat je zo snel mogelijk online bent!
Vandaag tussen 2 en 4 zou dan eindelijk de monteur komen. Om half 5 kreeg ik een berichtje dat hij er binnen dan en een half uur zou zijn, een uur te laat dus. Inmiddels zijn we weer een half uur verder, en is hij nog steeds niet geweest. Ik ben benieuwd of hij überhaupt nog komt. Mocht dat niet het geval zijn ben ik er echt klaar mee en hoop ik dat KPN me weer aan wil sluiten, want dan wil ik gewoon kosteloos opzeggen. Dit is de tweede middag die ik voor niks vrij heb moeten nemen.

Ik heb echt onmogelijk veel spijt van mijn keuze over te stappen. En honger, want ik heb zo geen boodschappen kunnen doen.
De Guidion-monteur kwam 2 uur te laat, om me mede te delen dat de lijn nog niet is opgeleverd door KPN.

Het is nu gewoon klaar. Ik wil absoluut niks meer meet Guidion te maken hebben, en bij voorkeur ook geen klant meer worden van T-Mobile. Wat een ontzettend amateuristisch gedoe is dit zeg.

Om het er even in te wrijven krijg ik een mail van T-Mobile dat m’n verbinding is opgeleverd en dat mijn contract vanaf vandaag ingaat, terwijl er toch echt geen werkend internet is opgeleverd.
Reputatie 6
Badge +2
Hey @Dakraam,

Jeetje ik betreur dat onze samenwerking zo stroef is begonnen! Ik heb je gegevens erbij gepakt en nu zie ik dat onze technische dienst op de hoogte is gesteld van dit probleem. Ze gaan er alles aan doen om je signaal zo snel mogelijk te activeren. Hiervoor hoef je gelukkig geen stappen voor te ondernemen. Zodra we een terugkoppeling hebben ontvangen, brengen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Excuses voor het ongemak! Weet dat er een oplossing aanstaande is. Hopelijk kunnen we daarna met een schone lei beginnen.
@Piotr hebben jullie dan ook mijn contract stopgezet tot het moment dat ik daadwerkelijk verbinding heb?

Want jullie laten me niet alleen inmiddels al ruim 3 weken zonder internet zitten, maar sturen nadat een monteur die 2 uur te laat kwam om alleen maar stekkers in de router te steken (wat ik zelf ook al had gedaan. De mediaconverter vervangen was volgens hem niet nodig. ) zonder daadwerkelijk iets werkends op te leveren, ook doodleuk een mail dat het werkt en dat m’n contract is ingegaan. En dat m’n eerste rekening extra hoog is vanwege de kosten voor een monteur. Ik neem aan dat dit een geautomatiseerde mail is en dat deze kosten niet in rekening gebracht worden.
Reputatie 4
Badge +2
Hi @Dakraam, we zitten op dezelfde lijn! De eerste rekening zullen we waarschijnlijk niet meer kunnen herstellen, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Wanneer het probleem verholpen is maken we een passende vergoeding aan voor het ongemak. Natuurlijk hoef je deze periode niet te betalen. Je krijgt de kosten met terugwerkende kracht van ons terug. Dit komt dus helemaal in orde!

Reageer