Beantwoord

Opnames op de tweede tv

  • 25 maart 2018
  • 1 reactie
  • 130 Bekeken

Hoi,

wij willen wellicht overstappen van KPN naar TMobile. Ten eerste is het erg jammer dat jullie geen chat hebben, maar dat terzijde. Kan ik een opname van beneden ook op de tv boven bekijken? En wat zijn de kosten voor abbonement, tv en internet, opname, uitzending gemist en Ziggo Sport.
icon

Beste antwoord door Sander 27 maart 2018, 08:22

Hoi robmaas82,Allereerst welkom op de Community van Thuis. Leuk dat je aan ons denkt als provider. Ik hoop ook dat de chat snel weer beschikbaar zal zijn voor nieuwe abonnees. Je kunt ook altijd chatten via Facebook of Twitter als je wilt!De opnames worden lokaal opgeslagen, je kunt ze dus alleen afspelen op die ene TV Box. De kosten verschillen per netwerk en internetsnelheid, maar typisch ziet het er zo uit:

-TV: € 15,-

-opnamefunctie: € 5,-

-Ziggo sport: € 15,-

-Internet: tussen € 23 en € 40,-Dan krijg je nog korting van € 10,- per maand voor de eerste zes maanden. Kies je ook voor vast Bellen, dan loopt de korting op tot € 20,-!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Hoi robmaas82,

Allereerst welkom op de Community van Thuis. Leuk dat je aan ons denkt als provider. Ik hoop ook dat de chat snel weer beschikbaar zal zijn voor nieuwe abonnees. Je kunt ook altijd chatten via Facebook of Twitter als je wilt!

De opnames worden lokaal opgeslagen, je kunt ze dus alleen afspelen op die ene TV Box. De kosten verschillen per netwerk en internetsnelheid, maar typisch ziet het er zo uit:
-TV: € 15,-
-opnamefunctie: € 5,-
-Ziggo sport: € 15,-
-Internet: tussen € 23 en € 40,-

Dan krijg je nog korting van € 10,- per maand voor de eerste zes maanden. Kies je ook voor vast Bellen, dan loopt de korting op tot € 20,-!

Reageer