Beantwoord

Overstap maken naar Tmobile vanuit Ziggo die op naam staat van ex

  • 2 juni 2018
  • 1 reactie
  • 446 Bekeken

Kan iemand mij misschien een tip geven.. Mijn ex partner heeft nog een abonnement lopen bij Ziggo. Hij is nu het huis uit en ik blijf met mijn 2 kids wonen. Nou wil ik graag overstappen naar T mobile thuis. Moet hij zijn ziggo contract opzeggen en ik hem aanvragen bij T mobile? Kom ik dan niet zonder internet en tv te zitten?

Ik weet ook dat we bij Ziggo de beheerder van het contract kunnen veranderen. Dat ik het Ziggo contract op mijn naam laat zetten en dan simpelweg gebruik maak van de overstap service van T mobile. Alleen lijkt me dit zo omslachtig.

Misschien iemand ervaring mee?
icon

Beste antwoord door T.J.92 2 juni 2018, 15:36

Beste Kimberley,Beide opties zijn mogelijk.De overstap service werkt inderdaad alleen als jij contractant wordt bij Ziggo.Als jij ervoor kiest om de overstap service niet aan te vragen dan raad ik je aan om eerst Ziggo op te zeggen. Daarbij adviseer ik je om T-Mobile Thuis 2 dagen voordat Ziggo de diensten eindigt, in te laten gaan. Dan heb je nog wat speling, mochten er complicaties zijn.Vergeet niet nummerbehoud aan te vragen als jij je huis telefoonnummer wilt behouden.Hopelijk heb ik jouw vraag kunnen beantwoorden !
Bekijk origineel

1 reactie

Beste Kimberley,

Beide opties zijn mogelijk.

De overstap service werkt inderdaad alleen als jij contractant wordt bij Ziggo.

Als jij ervoor kiest om de overstap service niet aan te vragen dan raad ik je aan om eerst Ziggo op te zeggen. Daarbij adviseer ik je om T-Mobile Thuis 2 dagen voordat Ziggo de diensten eindigt, in te laten gaan. Dan heb je nog wat speling, mochten er complicaties zijn.

Vergeet niet nummerbehoud aan te vragen als jij je huis telefoonnummer wilt behouden.

Hopelijk heb ik jouw vraag kunnen beantwoorden !

Reageer