Beantwoord

Zwaar teleurgesteld in jullie Tmobile!

  • 5 februari 2018
  • 1 reactie
  • 177 Bekeken

Beste,

Vandaag heb ik voor de zoveelste keer contact gehad met jullie. Ik voeg hierbij een kopie toe van een mail die ik heb gestuurd vandaag.
Aangezien ik vorige keer bijna drie weken heb moeten wachten. Wil ik het hier ook kwijt.

Zoals jullie kunnen controleren heb ik tot op heden geen gebruik gemaakt van jullie internet. Dus geen gebruik van jullie dienst.
Er is mij telefonisch doorgegeven door Surayra dat ik kosten van 75 euro moet betalen ivm mijn opzegging. Zij heeft twee mail overleg gehad, maar ik zou niet kosteloos van mijn abonnement kunnen afzien. Vreemd, want wat jullie hebben beloofd is niet waargemaakt en daarnaast heb ik nog niets van jullie (behalve het aansluitpakket wat ik graag retourneer).
Het zal best dat wegens contractafspraken deze kosten doorbelast worden, maar ik heb begin januari (8-1-2018, denk ik) contact gehad over het aansluiten. Er zou iemand van KPN langskomen (werk nummer doorgegeven, maar uiteraard wordt er alleen anoniem naar mobiel gebeld!) die zou contact opnemen.
Daarna volgende plots een mail ivm het aansluitpunt, ineens kunnen jullie dit niet regelen.
Voordat ik mijn abonnement af heb gesloten heb ik drie maal gebeld om te vragen of iemand mij kan helpen bij mij aansluitpunt, aangezien ik er geen verstand van heb en bang ben dat het achter mijn behang zit. Ik snap dat ik zelf het punt vrij moet maken, maar heb jullie gevraagd of jullie wel kunnen aangeven waar het punt zit en of iemand langs kan komen. Na drie keer bevestiging heb ik het pakket aangevraagd. Als ik dit had geweten was ik nooit met jullie in zee gegaan.
Op de ontvangen e-mail heb ik gereageerd.
Eerder heb ik een reactie per mail gestuurd op 19-01-2018 (per mail is mij aangegeven dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het aansluitpunt) Dit is dus waar ik voor gebeld heb voordat ik met jullie in zee ben gegaan.
Nu ontvang ik pas afgelopen zaterdag 03-02-2018 een algemene reactie krijg met de vraag om te bellen.
Heel vreemd voor mij want ik heb jullie vorige week gebeld en een buitenlandse meneer aan de telefoon gehad (helaas geen naam genoteerd!) die beloofde dat ik kosteloos van mijn abonnement af kon zien. Natuurlijk heeft die niets genoteerd.
Vandaag 05-02-2018 ruim 40 minuten gebeld met jullie en te horen gekregen dat ik kosten (€75,-) moet betalen terwijl ik nogmaals (door jullie bevestigd en terug te zien) geen internet gebruik!! Waarom zou ik betalen voor iets wat ik niet gebruik??
Op geen enkele manier krijg ik een fatsoenlijk antwoord of reactie op mijn mail. En ik (als klant) mag betalen.
Ik moet nu betalen voor een hoop irritatie en totaal geen oplossing!!!
Klant is koning gaat bij jullie niet op, dat is duidelijk. Duidelijk nog nooit gehoord van NPS? En noteren kunnen de medewerkers van het contact center ook niet.
Fijn dat ik als klant de dupe ben van het feit dat jullie niets noteren en niet fatsoenlijk kunnen reageren.

Ik verwacht dat ik kosteloos van jullie af kan.
Nogmaals ik heb nog niets gebruikt van jullie. Waarom moet ik betalen voor niets??:@:@

Graag een reactie!

Susan
icon

Beste antwoord door Brian 8 februari 2018, 10:54

Hi Susan1988, wauw wat een verhaal! Ik heb het natuurlijk meteen uitgezocht en ik zie in de aantekeningen van mijn collega's terug dat jouw aansluiting, het zogenaamde ISRA-punt, weggewerkt is achter het behang. De netbeheerder is verantwoordelijk voor het ISRA-punt en als deze niet aanwezig is of defect is dan kan je de netbeheerder hiervoor inschakelen. In veel gevallen doen wij dit zelfs ook graag voor je om te zorgen dat we jou zo snel mogelijk aan kunnen sluiten!Maar wanneer je ISRA-punt weg is gewerkt in bijvoorbeeld de muur dan is dit onderdeel van de woning en hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Ook als dit gedaan is door een vorige bewoner zoals in jouw geval. Hoe vervelend ook, de netbeheerder kan niet aan de slag in jouw woning met muren of behang, dit zal je echt zelf moeten doen of je kan hiervoor eventueel een aannemer inschakelen. Zodra het ISRA-punt beschikbaar is sluiten wij je natuurlijk direct met alle liefde aan!Dit is ook de reden dat je niet kosteloos op kan zeggen, wij hebben namelijk al wel kosten gemaakt en het is niet dat wij niet aan willen sluiten maar we kúnnen niet aansluiten op dit moment. Als jij op wil zeggen omdat je ISRA-punt niet vrij is gemaakt dan kan dit natuurlijk maar wij brengen hiervoor dan wel opzegkosten in rekening.Laat mij zeker even weten of je inderdaad op wil zeggen of nog beter, wanneer het ISRA-punt toegankelijk is, dan ga ik direct voor je aan de slag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +8
Hi Susan1988, wauw wat een verhaal! Ik heb het natuurlijk meteen uitgezocht en ik zie in de aantekeningen van mijn collega's terug dat jouw aansluiting, het zogenaamde ISRA-punt, weggewerkt is achter het behang. De netbeheerder is verantwoordelijk voor het ISRA-punt en als deze niet aanwezig is of defect is dan kan je de netbeheerder hiervoor inschakelen. In veel gevallen doen wij dit zelfs ook graag voor je om te zorgen dat we jou zo snel mogelijk aan kunnen sluiten!

Maar wanneer je ISRA-punt weg is gewerkt in bijvoorbeeld de muur dan is dit onderdeel van de woning en hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Ook als dit gedaan is door een vorige bewoner zoals in jouw geval. Hoe vervelend ook, de netbeheerder kan niet aan de slag in jouw woning met muren of behang, dit zal je echt zelf moeten doen of je kan hiervoor eventueel een aannemer inschakelen. Zodra het ISRA-punt beschikbaar is sluiten wij je natuurlijk direct met alle liefde aan!

Dit is ook de reden dat je niet kosteloos op kan zeggen, wij hebben namelijk al wel kosten gemaakt en het is niet dat wij niet aan willen sluiten maar we kúnnen niet aansluiten op dit moment. Als jij op wil zeggen omdat je ISRA-punt niet vrij is gemaakt dan kan dit natuurlijk maar wij brengen hiervoor dan wel opzegkosten in rekening.

Laat mij zeker even weten of je inderdaad op wil zeggen of nog beter, wanneer het ISRA-punt toegankelijk is, dan ga ik direct voor je aan de slag!

Reageer