Beantwoord

Zyxel T50 wifi aan/uit automatisch

  • 1 juni 2020
  • 15 reacties
  • 681 Bekeken

Waar kan ik de wifi automatisch aan/uit zetten? Volgens dit topic moet je dat bij Draadloos kunnen doen. Echter daar zie ik die optie niet meer.

In het verleden werkt het wel, maar opeens is die optie weg: heeft dit iets te maken met de updates die er uitgevoerd zijn recentelijk? Nee toch: ik neem niet aan dat Tmobile zomaar op mijn router zaken kan aanpassen?

 

Iemand een tip?

icon

Beste antwoord door Waqqas 1 juni 2020, 17:44

Hallo @matthijs_v_r 

Hier was ook al een eerder topic over. Met de nieuwe firmware update is de optie weggehaald helaas.

Bekijk origineel

15 reacties

Reputatie 7
Badge +18

Hallo @matthijs_v_r 

Hier was ook al een eerder topic over. Met de nieuwe firmware update is de optie weggehaald helaas.

Die had ik gemist. Dank

Reputatie 3
Badge +2

Hey @matthijs_v_r, welkom op de Community! Goed om te zien dat @Waqqas je al heeft kunnen helpen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. :smile:

afgelopen donderdag 11-06 nog de mogelijkheid had om mijn wifi automatisch aan/uit te zetten. maar zoals reeds hierboven vermeld is deze optie niet meer actief. Dit is zeer onwenselijk. Graag een klacht om deze firmware versie ongedaan te maken of nieuwe update waarin dit weer mogelijk wordt gemaakt. 

@ArtLiving je kan het beste even in dit topic reageren https://community.t-mobile.nl/t-mobile-thuis-algemeen-490/nieuw-modem-t-mobile-thuis-zyxel-glasvezel-311763

 

alhoewel de moderatoren daar ook niet echt reageren ....

Reputatie 7
Badge +7

Hi all, na de laatste firmware update is de Wifi (WLAN) Planner inderdaad uit de functionaliteiten gehaald. Ik weet oprecht niet waarom en heb daar nog geen sluitend antwoord op. Zodra ik daar een antwoord op heb, zal ik dat aan jullie mededelen. Thanks voor het geduld! 💪😎

Zocht me ook helemaal suf. Dat verklaard.

 

Het zou wel handig zijn iets aan de tijdsinstellingen te doen. Als je tot iets na middernacht aan wil laten, lukt niet. Als eindtijd is 0:00 het uiterst.

Maar wifi staat na de laatste update dus altijd aan?

Goedenavond ik wil graag in mijn router de WiFi aan en uit kunnen zetten in een tijdschema. Na 6maanden zie ik dat er nog geen reactie is gekomen, wij hebben dringend behoefte hieraan

Reputatie 7
Badge +7

Goedemiddag @Aamtrouwborst, er is nog geen update geweest omdat de Wifi Planner nog altijd niet tot de functies behoort. Ik zal meteen navragen wat hiervan de status is en of een eventuele volgende update dit weer terugzet! Ik kom hier sneller op terug dan zeven maanden later, bij deze beloofd!

Nee gekkigheid natuurlijk, ik verwacht uiterlijk woensdag een antwoord te hebben.

Reputatie 7
Badge +7

Goedemorgen @Aamtrouwborst, als het goed is, werkt de Planning tool nu weer sinds de laatste firmware update (B15). Het Zyxel modem dat jij thuis hebt staan, is ook voorzien van de nieuwste firmware dus de optie zou moeten werken! Kun je bevestigen dat de Planner inmiddels werkt?

Goedemiddag, maar kan ik ook plannen dat het wifi voor iedereen uit is? en zo ja hoe?

Reputatie 5
Badge +2

Hi @Aamtrouwborst, zoals Jason aangeeft kan dat zeker! De Wifi planner vind je in het modem terug onder draadloos → WLAN planner. Aangezien plaatjes soms meer zeggen dan 1000 woorden, raad ik je ook aan om het volgende topic te bekijken: Wifi inschakelen in tijdvak Zyxel VMG8825-T50. Ten tijde van de reactie van Kees werkte de WLAN planner nog niet, maar nu is dat wel het geval. Succes met knutselen en als je hulp nodig hebt horen wij dat graag!

Reputatie 6
Badge +2

@Cal 

Hmm. ik kan het nergens vinden dat de Wifi totaal uitgeschakeld kan worden middels een instelbare tijd periode.

VMG8825-T50
Firmware-versie
V5.50(ABPY.1)b15_20201207
Er zit bij beveiliging wel een optie om planningsregels te maken maar kan nergens vinden waar deze zijn in te stellen of gebruiken.

Klopt onder draadloos is geen knop Wlan planner te vinden. Erg duidelijk is het allemaal niet. Het zou toch heel fijn zijn als hier duidelijkheid in komt!

Voor mij ook reden om weer te zoeken naar een andere provider

Reageer