4 Heerlijke gratis kerstfilms voor jou en de familie in 2022!

  • 9 December 2022
  • 0 reacties
  • 9680 Bekeken
4 Heerlijke gratis kerstfilms voor jou en de familie in 2022!
Reputatie 7
Badge +8

Zoals elk jaar willen wij jullie ook dit jaar weer trakteren op heerlijke kerstfilms. Lekker onder een dekentje met een kop warme choco! Van 27 t/m 31 december kun jij samen met het gezin van deze kerstfilms genieten. Benieuwd welke films jullie via On Demand gratis kunnen kijken? Lees dan snel verder! 🎄

 


 

Niko - En de Vliegende Brigade -

Een mooi familieverhaal vol spanning en humor, waarin het jonge, naïeve en dappere rendier Niko op zoek gaat naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische vliegende slee van de Kerstman. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid, trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht naar zijn vader wordt Niko ook bijgestaan door een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven.

 

Dragon Girl

In het kleine stadje Kjedly, Noorwegen, maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Behalve de 11-jarige Sara die zich als een onzichtbare ninja beweegt. "Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden en nooit iemand leren kennen", houdt ze zichzelf voor terwijl ze zich verstopt voor de politie en leegstaande huizen binnendringt op zoek naar voedsel en warmte. Alles staat op zijn kop als een vlammende draak neerstort in het huis waar ze Kerstmis gaat vieren.

 

Jim Button & De Stad van de Draken

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

 

Pieter de Poolvos

Pieter de Poolvos werkt in de postkamer van de Arctische Leveringsdienst, maar droomt ervan ooit een "Top Dog" te worden, de sterkoeriers van het poolgebied. Om te bewijzen dat hij deze rol waardig is, neemt Pieter in het geheim het commando over van een van de sleden en levert een pakket af op een mysterieuze locatie waar hij oog in oog komt te staan met Baron Otto Von Walrus, een blubberig kwaadaardig genie dat rondloopt op mechanische poten en de leiding heeft over een loyaal leger van beleefde papegaaiduikers én grootse plannen om de wereld over te nemen! Lukt het Pieter om samen met zijn vrienden Otto's plannen te dwarsbomen.

Hoe kijk je deze films?

Met een TV abonnement van T-Mobile kun je via On Demand de gratis films vinden. Ga in het 'menu' naar 'On Demand' en klik op 'Videoshop'. Selecteer daar vervolgens de categorie 'Films'. Kies een van de bovenstaande films in het genre 'Gratis'. Heb je de film die je wilt kijken gevonden? Top! Bevestig dan je keuze door op 'Huur €0,00' te klikken. Als laatste stap voer je je TV-pincode in om de film te kijken. Weet je jouw TV-pincode zo snel niet? Geen probleem! Deze vind je in jouw My T-Mobile Thuis account.

 

Zijn de films bij jou niet gratis in het On Demand menu? Geen paniek, jouw winterse avond is dan weer snel back on track. Haal de TV Box voor één minuut van de stroom en sluit deze weer aan. De films zullen hierna gratis zijn.

 

Veel kijkplezier! 💖

 

P.s Sharing is caring! Heb jij ook nog goede aanraders? Laat het vooral weten in de comments! 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer